Hirdetés
- Képek, árak, fotók és még videó is érkezett az X200 családhoz
- Akciófigyelő: Októberi ajánlatok a Honortól
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Szenved a Samsung 3 nm-en
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
-
Dragon Ball: Sparking! Zero - Középpontban mini Goku
gp A végső kiadás érkezése alig négy nap múlva várható.
-
Asus X515UA TDP "Tortúra"
lo Idén január óta boldog tulaja vagyok egy Asus X515UA típusú notebook-nak mely a következő specifikácókkal...
-
Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
ma A Balkán tetején teszteltük a brutális tudással és árral befutott sportórát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
Jelenleg is XB szériás Sony BT headsetet használok (WI-XB400) de sajnos már nincs belőle több - az utolsók egyikeként vettem már ezt is - így ha ez tönkremegy, elhagyom (...) akkor marad a vezetékes XB-s headsetem (MDR-XB50), vagy a fejeseim (MDR-XB400 és 450)...
Nyáron mondjuk nem szeretem a fejeseket hordani, így bizony ha BT vonalon keresgélek majd, fel lesz adva a lecke.
Nade akkor ULT vonalon kell majd keresgélnem, talán addigra szélesebb lesz az új extra bass paletta.Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
mrlujoak
veterán
...akkor az pont nekem való. Én eleve lehúzom a középtartományt, és a magasat is visszaveszem.
Annó a kazettás walkman-eknél alkalmazott MegaBass, és Groove hatást szeretem, azaz a bőgve-búgó meleg mélyeket.
(az otthoni Sony hifijeim mélyládái is folyamatosan zúgnak, szomszédaim örömére )
Pont emiatt nem tudtam megkedvelni annó a Philips/Panasonic/Grundig lejátszókat, mert bár erőteljes mélyekkel operáltak, azok számomra túl hideg-rideg "kopogós" mélyek voltak.Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen