Hirdetés
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hínár929
tag
Szia,
Én első körben az Amazonról rendeltem volna, német eladótól, de 2 hét alatt nem történt semmi a rendelésemmel. Végül innen vettem meg két akksit és a töltőt, másnapra megérkezett.https://www.energydirect.hu/search-engine.htm?slovo=NP-FW50&search_submit=&hledatjak=2
-
Sordoran
addikt
Tudom hogy sokan használnak microSD-t adapterben, de én arra esküszöm, hogy ha SD kártyát kezel akkor SD kártyát rakok bele. 256 GB már elég túlzás, hacsak nem kész filmeket akar készíteni. Illetve ott tényleg nagyobb adatvesztés lehet, ha addig nincsenek lementve képek amíg nem kell törölni. (én mondjuk menet közben mindig lementem, de kártyán is rajta hagyom. Még csak 3200 képnél járok, videókat letöröltem és kb. 1/3-a foglalt a 128 GB-nak)
-
Ed Parker
nagyúr
A micro SD kártyára figyelj, nekem egy 64-es Kingston van, nagyon nem szerette a gép, ugyan felírta rá a képeket, de 30 kép kb 10perc alatt jött le és sokszor megszakadt, túl tudnak melegedni és akkor fujhatod az egészet. Egyébként ár értek arányban a 32-64Gb a legjobb választás, nem beszélve arról ha egy 128gb száll el ott sokkal több adat veszik el egyszerre. Én legalábbis így mérlegelek, több kicsi mint egy nagy extra méretű.
-
Sordoran
addikt
Én biztos nem vennék olyan noname akksit. Nekem is 2 db Patona van A6400-ashoz (ugyanolyan akksi kell bele mint A6000-esbe). Ezt ajánlják, sokan használják itt, de még ez is gyengébb mint a gyári. Pontos adatot nem tudok adni, de az ára miatt így is megéri. Míg töltőn van a gyári akksi addig vígan használod ezt. Töltő kijelző pedig, hát enyém jelzi ha feltölt, az már luxus ha pontosan jelezné hol tart a töltés.
Memóriakártyából nektek kell tudni milyen méretre van szükség. Ha csak fotózni fog akkor a 64GB is bőven elég, de ha sokat akar videózni, akkor már 128 GB is szükséges lehet. -
kovsol
titán
Amit linkeltél az is német eladótól van. Most akkor drága vagy nem?
Felőlem rendelheted Kínából, csak ne lepődj meg ha 4-6 hét mire megjön.
Milyent vettem? Olyan zöld patonát amit linkeltél, csak másik töltővel. Azt hittem egyértelmű, mivel az volt már a tárgya a hozzászólásnak amire válaszoltam.
Egyébként mi az, hogy "Ebay-s aksi"? Egyforma akárhol veszed. Ebeyre nem gyártanak külön típust.
Jelzi százalékosan a töltöttségi szintet, ahogy írtam. Nem erre irányul ez infochip kérdés?
-
kovsol
titán
Patona aksit itthon is árulnak amúgy. Én olyan töltőt vettem ami kettőt tud egyszerre befogadni. Mivel gyorsan kellett alza.hu ról megrendeltem a dupla töltővel együtt, és aznap mehettem érte.
Töltési szintet mutatja százalékosan.
Egyébként az NP-FW50 aksira rengeteg féle Pack van eBayen, de ha ott veszed érdemes német eladótól, hogy hamar megjöjjön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung A54 128/8GB Fehér / ÚJSZERŰ állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest