Hirdetés
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
válasz
vihartigris #36528 üzenetére
Az ár-érték arány megítéléséhez kíváncsi vagyok, hogyan viszonyul majd – az egyébként tökéleteshez közel álló – Sony 135mm f/1.8 GM-emhez.
Legalább erre is lesz alternatíva, nem az ezredik 85mm-es objektívet kaptuk meg.
-
papaya
senior tag
válasz
Túlbonyolították
Miért nem lehetett a manuál samu 135 f2-t egy szimpla AF-el kiadni, így ez is szépen beáll majd a 400e-s árba.... Még véletlen se legyenek ár / arányértékben jók mint eddig..
-
Ijk
nagyúr
válasz
Ez nagyon jó darabnak tűnik minden tekintetben. Nekem elég lenne egy f2.8 is fele súllyal (árral
), de ne legyünk telhetetlenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Samsung Galaxy S24 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest