Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
-
Mobilarena
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Én most szemezek még a Tamron 17-70-el amivel leváltanám a kit obit, de akkor lehet kivárok. Esetleg azt csinálom, hogy beruházok a Sigma 18-50-re ilyen utazós setup részeként, és mikor gyakran kell közeli és távoli is (ahol eddig két gépet használtam a Sony 18-135mm és Sony 70-350mm obikkal), arra ideális a 16-300mm, és nem kell két gépet cipelnem.
-
yagami01
aktív tag
válasz
SSJmeszes #43798 üzenetére
Én még egyelőre félig-meddig laikus vagyok, csak érdekel a téma. Viszont azt mondják - és azt szűrtem le - hogy az ára sem rossz 6000$-ért. A 4 kilója viszont már van akinek nem tetszik.
Én is kíváncsi leszek a tesztekre és pl. a Sony 200-600-assal (és az újjal) való összehasonlításokra.
-
Neck
veterán
-
megnéztem, igen.
de különböző kamerák között tudnak lenni különbségek. még több kamerával egész durva egymás mellett látni. -
TCr
veterán
válasz
qnadam #43790 üzenetére
Nincs nálam a gépem: egy A6300 is képes ennyire részletes beállításokra?
The Ev Pro+ film recipe
Picture Profile Settings
Black Level -10
Gamma - Cine1
Black Gamma - Middle +7
Knee - Auto
Color Mode - S-Gamut3/S-Gamut
Saturation +25
Color Phase +5
Color Depth
R -3
G +4
B +3
C +3
M -2
Y +2Detail 0
Mode - Manual
V/H Balance +2
B/W Balance - Type3
Limit 7
Crispening 7
H-Light detail 4 -
Taci
addikt
Firmware-frissítés a TAMRON 35-150mm F/2-2.8 Di III VXD (A058 modell) objektívhez!
Örömmel jelentjük be, hogy elérhető az 5-ös verziójú firmware a Sony E-bajonettes TAMRON 35-150mm F/2-2.8 Di III VXD (A058 modell) objektívhez.
A frissítés főbb újdonságai:
Javított autofókusz teljesítmény: Zoomolás közben, AF-C módban készült fotók és videók esetében az AF teljesítménye továbbfejlesztésre került.
Sony α9 III kompatibilitás: AF-S, DMF vagy MF fókuszmódokban az objektív mostantól támogatja a körülbelül 120 kép/mp sebességű sorozatfelvételt.
A frissítés telepítéséhez használja a TAMRON Lens Utility szoftvert, amely letölthető innen: https://tamron.hu/lens-utility/
-
elirigyeltem a fuji kamerák film lookjait, és rákerestem arra, hogy sonyval lehet-e hasonlót. sejthettem volna a választ: lehet.
és persze már volt is, aki rárepült erre, és készített egy halom lookot, amit egy pdf-ben árulnémelyik egész jónak tűnik. van 8 ingyenes is, párat lehet, hogy kipróbálok holnap, mostanában tetszik a sooc jpegek használatának gondolata.
-
Dißnäëß
nagyúr
D800-al anno 36 megán rengeteget portréztam a Tamron 90-es f/2.8 macro-val, egyszer direkt azt vittem egy sminkversenyre, ahova hugom ment (sminkelni) és hívtak.. pazar.
Túl azon, hogy egy teljes emberi szemet tudtam lehunyt pozícióban szépen kifestve fotózni, leesett, hogy jé, amúgy a 90 mili egy nagyon ideális portrétáv és elkezdtem vele portrézni, mivel hacsak nem egészalakoztam (amihez már távolabb kell úgyis menni kicsit), főleg fejre, már amúgyis 4-5.6 kell és még úgy is homályban a fülbevaló már, bármilyen szép csillogó is, ha szemén a fókusz.
Mindenesetre, beteg ötlet volt és működött.
Pedig mindenki károgott előtte, hogy a makró nem arra való, meg mi lesz ha túl sok mitesszert meg bőrhibát mutat meg a makro obi, mert azok túl élesek... ugyanmár, ott volt az Otus már akkor is, ment rá a fap fotó kiállításon, élesebb volt mint a makro konkrétan
, csak nem lehet vele annyira közelre menni (na meg tágabb, amit pont nem használtam ki), de ennyi.
Félalaknál-egészalaknál azért már kevés a 2.8 kenni, bár nem vész.
Míg nem volt fixem, gyakran lődözgettünk hölgyeket cimbivel a kánon 70-200-ával is (akkor még nekem is az volt), nem panaszkodtunk, a kevesebb MP ellenére.
Mindezt csak a macro margójára.
(Felőlem beletehetik).A 135-ből egy 2.8 is már fini lenne, bár szvsz ez sem rossz akár 85, akár 135 milin:
Oké, nem egy 135 f/1.8 még emez nyitva sem, nemhogy rekeszelve 2.8-ra összevetésben, de nem is szükséges feltétlen (csak durva beszakadás ne legyen szélek fele, mint 50 1.8-nál).De egyetértek, 2.8-as vagy egyenesen f/4-es üvegek lehetnének a sztenderd 35-50-85 sorból minimum. Pici portrék, amiket lehet utazás közben zsebből előkapni a Kínai Nagy falon lévő tömegben is bármikor.
(Valszeg ezért nem gyúrtak erre a kategóriára rá, mert 1.8 és tágabb esetén specifikus a felhasználás módja, ott pedig nem szempont a méret és súly, ha kell, viszi az ember a motyót és tartja kézben stb, megtette 10 éve is, 50 éve is, megteszi ma is).
-
Ijk
nagyúr
válasz
motocoder #43779 üzenetére
Vigyázok az obijaimra alapvetően, Olympust nem ismerem de Sony objektívek minősége top kategória.
Nem akarok márka fannak tűnni, de fényképezők terén szvsz Sony toronymagasan a mezőny felett van, mindenki kullog utána. AF rendszer, GM objektívek, teljes objektív kínálat, felbontás, global shutter... Nyilván lehet valaki Olympus rendszerbe szerelmes, Fujiba, Nikon vagy Canon fan, de olyan mérföldekkel előttük jár a Sony hogy nevetséges számomra az összes rinya a rendszerrel kapcsolatban.
Szinte még csodálkozom hogy m43 rendszer életben van egyébként. -
kovsol
titán
válasz
motocoder #43779 üzenetére
Anno a Sony is hozott ki EYE AF, meg Animal AF, Real time tracking stb frissitéseket a vázakra. Pl az A9 kb ég és föld a megjelenéshez képest annyi cuccot raktak bele.
Olympusnak azért volt honnan javulni fókuszban, és ott se ez a jellemző, hogy ilyen frissitéseket rendszeresen kapnak a gépek.
Amúgy meg a csávót az Olimpus sponzorálja is, meg van egy érzésem hogy a pro cuccokat használja, és valami budget Sonyval méri össze, mert valami APS-C sony gépe van. -
-
motocoder
aktív tag
Hol írtam ilyet, hogy a Sony objektívek érték állósága baj?
A Magyarosi Csaba meg pont a Sony objektívet szidta egy videójában az Olympushoz képest, hogy több év használat után semmi baja az Olympus objektívnek. A Sony-ról meg már lejött a festék 2-3 használat után. A másik amit elmondott, hogy az Olympus váz-hoz kijött egy frissítés ami a meglévő fokuszálási hibáját javította a gépnek. Meg állapította a barátjával Robival( aki Sony-t használ), hogy más gyártó ilyenkor inkább kiad egy új modellt drágábban.
Yout. link
Engem a váz frissítés hiánya zavar a Sony-nál. -
Ijk
nagyúr
válasz
motocoder #43777 üzenetére
És az baj hogy értékállóak a Sony objektívek? Egyébként használtan, lejárt garanciákkal már sokszor új ár feléért kapod meg őket, pedig max 6-7 éves üvegekről van szó. Objektívnél teljes elavulás meg inkább 20 év.
Természetesen van piaca a kínai obiknak, de optikailag, építésben azért messze elmaradnak Sony, Sigma üvegektől. Nálam az elv hogy a váz a teljes rendszer árának 1/2-1/3-ada optimálisan. Nekem most kb. 2,7 millió van benne, ami durván soknak hangzik. -
motocoder
aktív tag
Igazából ezt azért jeleztem, mert Jack72 azt írta, hogyha FF-re váltana az sokkal többe kerülne.
Ami igaz is részben, de mostanában utolérték (felzárkóztak) az olcsóbb kínai gyártók.
Arthur R is kiakad ezen, hogy nem vagy ha fejleszd az objektíven akkor méregdrágán adja és régebbi objektívek sem csökken az ára tizen x év után sem a Sony-nál. Ebben a tesztben elmondja a problémáit: link -
Neck
veterán
válasz
kovsol #43766 üzenetére
Nekem is az van, egyébként fantasztikus obi, 1.8-on is lepetézek tőle. Reflexből tekerem f1.8-ra, mert ott is fantaszikus, Aztán most, amikor a fiamról kellett útlevél fotót csinálni, ugye szemre ment a fókusz, a füle meg már szépen ment a mosodába
Tekertem is f4-re utána
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
kovsol #43766 üzenetére
+1
A legkisebb ugrifülesAz egy rohadt jó üveg szvsz, R4-en már az 1.8 is nagyon shallow DOF volt közelebbről, sosem éreztem, hogy kéne 1.4, bármennyire is van vagy nincs fény (kevés fénynél amúgyis utáltam portrézni, akárcsak a vakukkal és derítőkkel vacakolást is).
Penge középen is, szélen is, nyitva is, rekeszelve is, vignetting kordában (de auto-val pláne), CA alacsony végig, jó fénygömbök, nincs focus-shift egy kis manuálozás esetére (sosem éltem vele) és rengeteg üvegnél az előtérben lévő bokeh krémesebb (lásd Batis 1.8), mint a (sokkal kritikusabb) háttér bokeh, na itt a háttér bokeh a jobb.
A mérete és súlya pedig tudása és FF létére egy majdnem vicc.
Az abszolút ultra bestbuy Sony ff üvegek egyike, ár/értékben pláne.
-
-
Neck
veterán
válasz
motocoder #43760 üzenetére
Nem tudom, volt-e már, vagy csak nekem új (mondjuk E mounton lehetetlen követni, annyi lencse van már...)
Sirui Aurora 85mm f1.4 Full Frame
YouTube teszt
Röviden: tesztelő szerint optikailag tök rendben van, AF is oké, összeszerelés kiváló (tiszta fém az egész obi), időjárás álló, mindenféle kapcsoló meg tekerő van rajta, még USB-C is került rá. És relatíve nem nagy kályhacső, 67mm filter átmérőjű.Megnéztem nálunk mennyi (Németország) - 550 euró, 499 eurós legalacsonyabb eddigi árral. Nemtom ti hogy vagytok vele, de ennyiért ez nagyon jó ajánlatnak tűnik...
-
motocoder
aktív tag
válasz
Jack72 #43759 üzenetére
Nem feltétlenül. Vannak már olcsóbb fényerős objektívek. (pl. TTartisan 75mm F2, Aliról kb. 80 eFT, Sony 50mm F1.8 FE )
Sony Alpha A7C Body 559.990 Ft
Tegnap az A7III is olcsó volt(520). -
Dolphine
addikt
válasz
Jack72 #43746 üzenetére
Szia!
Nekem a6700 gépem van, 70-180 Tamron 2.8. Legutóbb fotóztam szalagozót. Rövid záridő mellett elég magas volt az ISO! Utána zajszűrés és élesítés. Lehet, hogy jobb egy használt A7III vagy egy A7C2. Bár az a kérdés, hogy kinek fotózol? Magadnak? Teljes nagyságban akarod nézni a képeket? Ha nem, akkor elég az a6700. Ha kevesebb zajra törekszel nagyobb felbontásban akkor FF gép kell!
-
vond
MODERÁTOR
Úgy tudom, nincs, csak már kisteléből induló, pl. Tamron 70-180, meg Sony 70-200. Azok "alá" valószínűleg kellene valami, és akkor még cserélgethetsz is, vagy két vázzal nyomulsz.
Nemrég jelent meg a Sigma 28-105 is, de annak meg lehet, hogy rövid lenne a vége, plusz ez se olcsó. Te tudod, milyen messzire akarsz lődözni vele.
A kevés fényes sport- és rendezvényfotózás eléggé zsebbe nyúlós történet.
-
TCr
veterán
Ezen a kettőn kívül nincs valami bestbuy FE obi, ami hasonló átfogású, de mondjuk fix 2.8?
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Jack72 #43752 üzenetére
Sport- és rendezvényfotózás, sokszor kevés fényben? Én inkább vennék egy használt A7III-at, plusz egy használt/szürke Tamron, vagy Samyang 35-150-et. 800-ból pont ki is jön. Ide az f/5.6 édeskevés, főleg APS-C vázzal. Hidd el, küzdök én eleget a(z amúgy rohadt jó) 28-200-as tele végével, ráadásul full frame-en.
-
csacsi77
senior tag
válasz
Jack72 #43748 üzenetére
Az f/2,8-as fényerő jól jön rendezvényfotózáskor. Ha nem kell a teleobjektív rész, akkor a Sigma 18-50 a legjobb választás.
A Sony (és Pentax) 18-135 fényereje gyengébb, de messzebbre lát. Azt te tudod eldönteni, hogy melyik előnye fekszik jobban a te szokásaidnak.
De ha a Sony 18-135-öt választod azzal sem lősz mellé, általános objektívnek jó lesz. Aztán ha van igényed és kereted rá, akkor legkedveltebb gyútávon nézhetsz fix optikákat is. A sony e-bajonettje ebből a szempontból nagyon jó, mert rengeteg féle gyártó kínál megoldásokat szinte minden miliméterre. -
kovsol
titán
válasz
Jack72 #43748 üzenetére
Ha te fotós vagy akkor csak tudod mik az igényeid. Meg azért egy rendszer váltás előtt csak bele kellene rakni komolyabb kutató munkát is, hogy biztos jó döntést hozzon az ember.
Most egy kicsit döbbenten állok ez az egész előtt. Ha ennyi kutatómunkát fogsz belerakni, akkor szerintem a gép tudását ki se fogod használni.
-
Jack72
aktív tag
válasz
csacsi77 #43747 üzenetére
"Nézted esetleg a Sigma 18-50 mm f/2,8"
Nem ismerem de ha ajánlod rendezvény- és sportfotózáshoz, akkor megveszem. A Pentaxomon 18-135-ös van, ez teljesen jó mindenféle olyan eseményhez, ahol fotóznom kell. Helyszínek: sportcsarnokok, iskolai rendezvények kül- és beltéren. Nagyon messzi nem lőnék képeket, sajnos az 55-300-asom sincs kihasználva. -
Jack72
aktív tag
Üdvözlök mindenkit,
Pentax DSLR-ről váltanék egy Sony A6700-ra. 18-135-ös obival venném meg. Nem követtem figyelemmel a trendeket az utóbbi években.
Érdemes-e váltani és lecserélni a Pentax gépemet? Egyáltalán mennyire megbízható ez a masina?
Sport- és rendezvényfotózáshoz kellene sokszor kevés fényben. -
motocoder
aktív tag
Szerintem a képkocka sebességhez van köze, mert videonál nem mindegy milyen felbontásban és képkocka sebességben videó-zol nem hozzávaló objektív esetében.
Próbáld meg alacsonyabb felbontáson és kisebb képkocka számon.
Illetve az is számíthat, hogy milyen fényviszonyok vannak. Javasolt fényes nappal szabadban -
hito
nagyúr
válasz
motocoder #43732 üzenetére
Most nem objektívet szeretnék venni, hanem ezt működésre bírni
Azért vettem (nem üzletben), mert van itthon több Canon EF obi is és gondoltam erre való az elektronikus adapter. 25eFt-ot azt reméltem megér. Az nagyon furcsa lenne, ha fotó módban villámgyors és még szemkövetés is van, de videó alatt semmilyen AF nincs.
-
TCr
veterán
válasz
motocoder #43731 üzenetére
Bárhogy gondolkodom, nem jut eszembe semmi, ami egy ilyen kitobi vásárlására inspirálna. Főleg ennyi pénzért nem.
Talán stúdiós videózásra jó lehet, de nem ennyi pénzért, amikor ott van pl. a 30mm és 50mm 1.8.#43733 KawaBazsy:
Lehet poénból kipróbálok majd valami fix Sigma-t.
De nem tudom, hogy a Tamron 17-70 2.8 mellett lenne-e értelme. -
motocoder
aktív tag
Erre szerintem csak a gyártó tud felvilágosítást adni, de úgy látom, a van hozzá USB-s firmware frissítési lehetőség.
14 napon belül vissza tudod vinni a boltba is(már ha ott vetted).
Nem is értem, hogy miért vettél egy ilyen kiváló fókusszal rendelkező géphez adaptert.
Soha nem lesz olyan gyors a fókusza, mint egy hozzávaló objektívvel. Az adapter árából veszel már egy Viltrox 56mm F1.7 objektívet. -
hito
nagyúr
Sziasztok! Vettem egy ilyen Viltrox adaptert és az a problémám, hogy videófelvételnél nem működik az AF. Csak MF-ban hajlandó "működni", nem is lehet kiválasztani más fókuszmódot. Azt írja, hogy ezzel az objektívvel nem lehetséges. Próbáltam már Canon EF 50mm f/1.8 STM és Canon EF 55-200mm USM objektívekkel is, ugyanaz az eredmény.
A7C II a váz. Figyelmetlen voltam és ezzel az adapterrel nincs videó AF? Fotó módban villámgyors az AF, szemérzékelés és CAF is van. Legfrissebb firmware-rel felfrissítve az adapter.
-
motocoder
aktív tag
Vagy lehet, hogy nem, mert az új Sony kit lens-ben (Sony E PZ 16-50mm F3.5-5.6 OSS II) sokkal jobb a stabilizáció.
Kár, hogy ha a géptől külön veszed meg nagyon drága.
A videózás-hoz még mindig jól jön a megfelelő stabilizáció.
Még drágább G master Sony objektívek-ben sincs benne ez a funkció, amint ebben a kis objektívbe beletett a Sony. -
Sanya
nagyúr
válasz
motocoder #43719 üzenetére
Addig a pillanatig, amíg a konkurencia nem jön ki egy olcsóbb kamerával, addig ne is álmodjatok olcsóbb/jobb kamerákról. A jobb funkciókat is fragmentálja a gépek között és ha valamilyen jó kombinációt akarsz, akkor annak vastagon számolja föl az árat. Semmi igazi fejlődés nem volt a kamerák terén az elmúlt 5 évben, ami ennyire musthave lenne: 2019-ben még adott ki a SONY olyan kamerát, amin nem volt USB type-C.
-
motocoder
aktív tag
A Sony most adta ki az új 247 Megapixeles középformátumú érzékelő teljes specifikációit. Ezt az érzékelőt "ipari használatra" szánták, így nem világos, hogy ez használható-e a hagyományos kamerákon is.
Néhány lenyűgöző specifikáció:
3:2 arányú érzékelő 53,96 mm x 35,97 mm mérettel (ez egy közepes formátumú érzékelő, amelyet a Hasselblad H6D használ)
247 MP-es hátoldali megvilágított érzékelő5 kép / mp (ami elég gyors, figyelembe véve az érzékelő méretét és felbontását.színes vagy monokróm változatban is kapható: IMX811-AAQR_Flyer.pdf -
kw3v865
senior tag
válasz
KawaBazsy #43712 üzenetére
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Így most már alaposabban átgondoltam a dolgot és valószínűleg a 18-105-öt elengedem. Amikor használtam, alapvetően tetszett, bár nagy és nehéz is, de ez még elfogadható lenne számomra. Ha a 18-135 képminőségben semmilyen esetben nem rosszabb (a fényerőtől eltekintve), akkor egyértelmű, hogy inkább azt kell vennem (ha lesz a piacon). Megmondom őszintén engem nem érdekel, hogyan működik a zoom, milyen gyors, mennyire precíz, csak a képminőség számít.
A felsoroltak közül egy Tamron 17-70 lenne a tökéletes a zoom átfogása miatt, ha nem lenne olyan iszonyat nagy, nehéz és drága.
Az igazi egy 14-60 lenne, de ilyen nem létezik.
A fix Viltroxok tényleg jó áron vannak és kicsit, nyilván az objektívek cserélgetése macerás, meg poros lesz a szenzor is, egy 35-ös mellé mindenképp kellene még egy nagyobb látószögű is, de úgy látom 16 vagy 18-as nincs, ami APS-C-s. 13-as van, de az meg túl drága ahhoz képest, hogy fix. Esetleg az lenne még megldás, hogy veszek egy Sigma 16-ost, ha sikerül 100 körül, és mellé egy 35-ös Viltroxot, de az is erős kompromisszum, mert kellene még egy 50 körüli is, 3 objektívet meg nem fogom magammal vinni, az már sok.A 18-50-es Sigma jó kompromisszum lehet, nagyon tetszik, de elég ritka darab, bár szerencsére vállalható áron van, a zoommal kapcsolatos elvárásomból tudok lejjebb adni, 50 mm még okés is lenne. A képstabilizátor hiánya azért gond lehet, de talán a nagy fényerő ezt kompenzálja...
-
válasz
kw3v865 #43705 üzenetére
Nekem volt 18-105.. megmondom őszintén a motoros zoom-t nem szerettem. Minden gép kikapcsoláskor visszahúzza magát 18-ra, és ha megint 105-n akartam használni, időbe telt az egész folyamat, plusz jobban is ette az A6000 akkuját...én lehet a másik objektív fele mennék.
Videónál lehet hasznos ez a funkció de ugye azt is mondják hogy videózás közben nem zoomolunk -
motocoder
aktív tag
válasz
kw3v865 #43701 üzenetére
Tamron 17-70 nem véletlenül olyan drága.
Ez is elég jó objektív: Sigma 18-50mm f/2.8 DC [link]
Lehet, hogy méretben nem lenne jobb, de minőségben ugrás lenne.
Nézd meg, hogy a legtöbb képet milyen látószögben fotózod.
Érdemesebb inkább abból a látószögből egy fényerős objektívet venni.
Nem muszáj használt objektívek-ben gondolkodni.
Vannak már elérhető áron Kínából (Aliexp.) kiváló minőségű autó fókuszos, éles, fényerős objektívek.
Például: Viltrox 56mm F1.7 (60-70 eFT), Viltrox 35mm F1.7 (60 eFt), TTArtisian 75mm F2.0 (80-90 eFt)
Cserélhető objektívnek pont az a lényege, hogy több lehetőséged van jobb minőségű fotókat készíteni. -
kw3v865
senior tag
Sziasztok!
Objektív vásárlásán gondolkodok A6300 gépemhez (természetesen csak használt jöhet szóba). Nem akarok cserélgetni az obikat, mindig csak egyet akarok vinni magammal, ami a gépen van. Az ideális egy 16-70 mm körüli zoom lenne, de ha kicsit nagyobb az se baj. 90%-ban csak fotózok, utazáskor, tájképek stb.
Jelenleg még a gyári E PZ 16-50mm F3.5-5.6 OSS objektívet használom. Mennyivel tudnak többet az alábbiak?- Sony E PZ 18-105 mm F4 G OSS. Próbáltam már, nem rossz, bár a széleken eléggé életlen a kép (lehet csak az adott darabnak volt a hibája, nem tudom).
- Sony Vario-Tessar T E 16-70 mm f/4 ZA OSS lenne a másik kiszemelt. Erről mi a véleményetek? Olvastam néhány tesztet, eléggé lehúzták, nem túl jó értékelést adtak rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- 3D nyomtatás
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest