Hirdetés
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ha nem lenne elég a beépített tele…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Mobil flották
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.atesz89
tag
Helló!
Pár éve vettem egy ilyen tv-t Sony KD49XF8505 UHD Android SMART LED.(úgy másoltam a nevét de nem talál már ilyet a linken)
Meg lehet valahogy oldani, hogy kikapcsolt állapotban , ne legyenek a csatlakozók aktívak? Mert most sikerült venni hozzá egy LG soundbart, de szerintem amiatt mert aktív az optikai csatlakozó magától bekapcsol sokszor a soundbar, hiába hagytam itt kikapcsolt állapotban , sokszor jövök be és megy a hangszóró.De led világítás is bekapcsolva maradt ha tévét lekapcsoltam.Köszi előre is a segítséget. -
sz.atesz89
tag
Helló! Plz help valaki!
Ilyen tvm van sony kd 49 xf 8505. Hogy tudom azt beállítani hogy lekapcsolás után nem használja az usb-ket. Mert pl ha winyón nézek egy filmet és a egy idő után lekapcsol a tv mondjuk időzítő miatt, akkor is használja az usb-t , winyó folyamatosan pörög. Pl most vettem usb-s ledszalagot és nem kapcsol le ha a tv kikapcsol. Meg lehet ezt oldani valahogy ? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- SAMSUNG (QE75QN800AT) 190CM NEO Q-LED 8K PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- Újszerű, egyszer kipróbált Zoom LiveTrak L-8 többsávos kompakt keverőpult
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest