- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Szerintem Android TV alatt nincs timeshift.
Legalábbis, amikor én utoljára néztem, sajnos nem volt.
Az újabb modelleket, amin már Google TV van, azt nem tudom, habár az is droid tv, csak újabb verzió, újabb néven.
Ezt én úgy szoktam áthidalni, hogy elindítom a rögzítést, majd pár mp. múlva bemegyek a rögzítés listába, és onnan elindítom a lejátszást.
Szépen működik együtt a lejátszás, miközben ugyanazt veszi fel folyamatosan.
Bele lehet pörgetni előre, hátra, megállítani, stb... -
Quqesz
nagyúr
Ami nekem van ott pl a kép kezdett el villogni. Mikor átkapcsoltál egy másik csatornára vagy nagy különbség volt két képkocka között, akkor korrigált a szoftver a fényerőnés ebből kifolyólag egyfajta villogás alakult ki. 2 frissítés kellett ahhoz, hogy rendbetegyék(meg egy android verziófrissítés). Én is elküldtem a hibát a Sony-nak.
-
CharlieDrop
veterán
-
stemplar07
őstag
x-hát akkor írj a supportnak,
viszont a legutóbbi frissítés óta a Skyshowtime eddig levehetetlen felirat, most végre levehető lett..
- a Netflix kalibrált (DoVi)képverziója nagyon jó minőség
- az alap képbeállításoknál az általam leginkább kedvelt módja HDR/DoVi az ,,Imax,, ahol néha max a fényerővel kell játszani..
- a Bravia Core appon lévő filmek minősége majdnem azonos, egy DuneHd Premier4kpro 80-90 gb- 4K BD-n láthatóval.. (80-120 mbit) -
stemplar07
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest