- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltbarabas
csendes tag
válasz
lasvegas #866 üzenetére
Szia!
Nem tudsz. Csak azt amit nézel, illetve átválthatsz AV, HDMI bemenetre közben. Én felvétel közben PS3-at szoktam nyomkodni.
Illetve ha éjszakára beállítod, hogy vegyen fel valamit, akkor a tévét kikapcsolhatod és nem fog bekapcsolni a felvétel ideje alatt. Szépen csendben felveszi amit kell és annyi. -
Kobak77
aktív tag
válasz
lasvegas #835 üzenetére
- Kikapcsolt állapotban tud felvenni. Igazából ez az egyetlen értelmes használata enne a funkciónak.
- Ha tévézel, de felvétel van beállítva, akkor átkapcsol kb. 10-15 sec-el a felvétel előtt az adott csatornára és kiírja, hogy a felvételhez át kell kapcsolnia. Vagy leállítod a felvételt és nézed tovább a tv-t, vagy hagyod a felvételt és nem nézed tovább a korábbi csatornát.ui: amúgy tényleg parasztság ezt így megoldani. Az még elfogadható, hogy 1 tuner van benne és azt nem tudja egyszerre a felvételre és a tv-nézésre is használni, de sajnos külső forrást sem enged megjeleníteni felvétel közben, ami viszont számomra érthetetlen.
-
lasvegas
tag
válasz
lasvegas #714 üzenetére
A mai napon megoldódott a tèvèim ügye az egyiket bèrmentve kijavítjàk a màsikra pedig pènzbeni kàrtèrítèst kapok a kàrtèrítèsi lapot màr vissza is küldtem,nekem megfelelt az összeg Sony nagyon korrekten jàrt el!!! Ritka az ilyen cèg!
Most megyek egy 46hx751 èrt úgy döntöttem
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest