- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniel2121
őstag
válasz
nightshadow #3358 üzenetére
Ja oké, baromi jó ár volt érte. Tényleg ez valós 100hz-es?
-
daniel2121
őstag
válasz
nightshadow #3356 üzenetére
Nem nagy kaland,az akciós árnál olcsóbban is van egy csomó megbízható helyen.Mondjuk ez már gyanúsan olcsó.[link]
-
nightshadow
veterán
válasz
nightshadow #3348 üzenetére
Rosszul írtam, nem mindegyik, csak a listában szereplő tévék akciósak: [link] A 42W805 az áruházban akciós 200k-ért március 19-30 között.
-
pzstm
titán
válasz
nightshadow #3346 üzenetére
köszi mindkettőtöknek, én is így gondoltam. Akkor lehet kiugrok érte Bécsbe, ha húsvétig nem hajlandóak árusítani
-
Willie
őstag
válasz
nightshadow #3340 üzenetére
Köszönöm itt is, elnézést a baki miatt.
-
viharkabat
aktív tag
válasz
nightshadow #3334 üzenetére
Megnéztem, bár kicsit nehézkes, mert nincs termékösszehasonlító funkció. De ahogy látom abban térnek el, hogy az 585-ös motionflow 100, a 605-ös 200-as, persze ilyenkor mindig adódik a kérdés, hogy egyik és másik mekkora valós képfrissítéssel bír.
Egyébként létezik 40-es, itt például:
http://www.redcoon.pl/B519110-Sony-KDL-40W585B_TV-LED
Bár nagyon nem értem azt a 40ezer zlotyis árat, átszámolva az majdnem 3 millió forintra jönne ki -
viharkabat
aktív tag
válasz
nightshadow #3328 üzenetére
Mi ez az 585? Miben tér el a 605-től?
És nincs kisebb méretben? -
pFEFErohni
tag
válasz
nightshadow #3328 üzenetére
Tetszik! Kimondottan jók a nyitóárak! Szvsz!
-
törölt tag
válasz
nightshadow #3321 üzenetére
Köszi, ezt nem találtam meg, valóban jó irányadó. 400k körüli indulóra tippeltem így "lecsupaszított" formában.
-
Blaise
veterán
válasz
nightshadow #3263 üzenetére
Ezek sufniboltok, Sony centerekben is remelem ennyi lesz.
-
Blaise
veterán
válasz
nightshadow #3261 üzenetére
Mennyi lesz?
-
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #3258 üzenetére
Szerintem az 50"W8 nak is jó a 300ezer. Azóta eltelt kis idö, most a 4k lesz nyomatva.
-
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #3255 üzenetére
260-280e saccolom.
-
krx21
nagyúr
válasz
nightshadow #3251 üzenetére
Érdekes... Azért még majd megnézem a többi oldal mit ír...
Még input lag-ban is van erőteljes romlás, ha jó mértek.. -
krx21
nagyúr
válasz
nightshadow #3248 üzenetére
Jól gondolom, hogy a W905 közelébe sem ér...
"Kalibrált fekete szint (ANSI kockás) 0.173 cd / m 2 [LED Dynamic Control] "Low"" Micsoda??? IPS???Hát nem szaladok lecserélni a W905-öm...
-
daniel2121
őstag
válasz
nightshadow #3234 üzenetére
Köszi szerintem nem indul az ára túl rosszul vagy nem jól gondolom. Tényleg melyik panel jobb az ips vagy a VA?
-
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #3241 üzenetére
50" 805B: 400Hz, Tükör felületű talp
50" 828B: 800Hz, Hajszál vonalas felületű talp -
pFEFErohni
tag
válasz
nightshadow #3238 üzenetére
Na ez az, inkább rádobom még azt a 30-40kt... Nem tudom a méreten kívül mi a különbség a w805 és a w828 között?!
-
pFEFErohni
tag
válasz
nightshadow #3234 üzenetére
Hoppá, 'csak' 30cal több mint a 47w805... Lehet várni kellene a vb-ig, hátha lesznek jó kis akciók a 2014es modellekre...
-
viharkabat
aktív tag
válasz
nightshadow #3224 üzenetére
Rendben, csak szerintem nem egyről beszélünk. Te azt mondod, hogy benne van abban a cikkben (ok) én meg azon értetlenkedem, hogy ha azt szeretném tudni, hogy egy adott modell 50 vagy 100 vagy akárhány hertzes, akkor ahhoz miért egy angol nyelvű tesztből kell kihámoznom abból, hogy interpolál-e.
Nyilván nem csak Sonyra vonatkozik a dolog. -
viharkabat
aktív tag
válasz
nightshadow #3222 üzenetére
Úgyszólván közérthetően le van írva... nyilván a vásárlók oda-vissza vágják ezeket az utalásokat.
Megnéztem az utolsó pár Sony-tesztben ezen a soron közzétett infot, a következők:KDL50W829: 600 to 1080 with [Motionflow] engaged; 300, off
KDL42W705B: 1080 (but double image) with [LED Motion Mode] on; 300, off
KD55X9005: High motion sharpness with [MotionFlow] “Impulse“
KDL46W905: 1080 (but double image) with [LED Motion Mode] on; 300, off
KDL32W653: 1080 (but double image) with [LED Motion Mode] on; 300, offGondolom elsősorban nem a tesztoldal sara, de miért ilyenekből kell kitalálni, hogy vajon hány hertzes az adott modell? Én a fentiekből nemigen mondom meg
-
viharkabat
aktív tag
válasz
nightshadow #3218 üzenetére
Nem azt mondja, hogy 1080 sor mozgás javítással, és 300 sor azt kikapcsolva? Ha 300 sor=50 Hz, akkor az hogy jöhet ki? Alap 100 Hz-et ki lehet kapcsolni?
-
viharkabat
aktív tag
válasz
nightshadow #3216 üzenetére
Nem ezt néztem, hanem van egy kis összegző táblázat, amiben ez van:
Motion resolution 1080 (but double image) with [LED Motion Mode] on; 300, off
Ebből milyen következtetést lehet levonni? Pl. a W9-nél is ugyanez van.
-
viharkabat
aktív tag
válasz
nightshadow #3214 üzenetére
Belenéztem találomra (Sony típusoknál), de ilyen jellemzőt nem látok. Olyan van, hogy Motion resolution, amiből nem tudom hogyan lehet következtetni, különben sincs nagy differencia
-
viharkabat
aktív tag
válasz
nightshadow #3209 üzenetére
Arra hol van forrás, hogy melyik a natív 100 Hz-es? Vagy egyáltalán hány hertzes?
-
Kuf1
csendes tag
válasz
nightshadow #3211 üzenetére
Rendben koszonom a segitsegeteket, W805 lesz a nyero ha estleg nem akciozzak akkor maradok a W705-6-nal.
Tovabbi szep napot vagy estet nektek xD. -
Kuf1
csendes tag
válasz
nightshadow #3209 üzenetére
mhh lehet inkabb tenyleg egy w805-be ruhaznek be.Akkor az mar 100hz-es tv ugye?
Bar mondjuk ebben a honapba mindenfelekeppen megszeretnem venni a tv-t remelem addig lesz valami akcio es csokkentik az arat par ezerrell.Az is sokat szamitana. -
taxy88
aktív tag
válasz
nightshadow #3205 üzenetére
Igen a sony árazását valóban nem 100Hz-esek.Elnézést a tévedésért
De a w805 már 100hz
Elfelejtettem, hogy az előbb felsorolt tv-k mind 42"-re vonatkoznak. -
krx21
nagyúr
válasz
nightshadow #3187 üzenetére
Hát a beállításokkal kapcsolatban...
-
Kabel15
aktív tag
válasz
nightshadow #3192 üzenetére
1000% hogy kiállított darab. Vagy vissza vitt.
-
daniel2121
őstag
válasz
nightshadow #3187 üzenetére
Akkor elképzelhető, hogy jövő ilyenkor 300k alatt is lehet.
-
daniel2121
őstag
válasz
nightshadow #3180 üzenetére
Mennyi lesz vajon az ára majd itthon?
-
krx21
nagyúr
válasz
Kicsit nézegettem a beállítást megint, hátha lenne valami jobb a W905-ön...
Végül is a következő maradt: NORMAL beállítás, minden zajszűrés KI, minden képjavító egyéb opció alacsony... Meg pár apróság... Én evvel teljesen elégedett vagyok..
Neked új észrevétel?
A élő színt is alacsonyan hagyom, mert ha kikapcsolom, egyszerűen eltűnik a triluminos adta előny... -
viharkabat
aktív tag
válasz
Tudom, hogy egy tévénél nem ez a fő szempont, de csodálkozom, hogy a 8-a sorozatra is ezt az egyenes tartót rakta a Sony. Az eddigi köralakú jobban is néz ki (bár ez ízlés dolga), és ez az egyenes abszolút nem praktikus, gondolom eleve nem forgatható, másrészt szűk állványokon necces lehet, hogy hátul csak a két legszélén van megtámasztva, ami ha lecsúszik akkor borul az egész cucc.
-
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #3123 üzenetére
107cm-ben a 829-es XR400, a 815-öst nem tudom mert az XR300, majd kiderül..
Valami ilyesmi: 42": 805:XR200, 815:XR300, 829:XR400 passziv 3D. 50-55": 805:XR400. 815:XR600, 829:XR800 aktiv 3D. -
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #3120 üzenetére
Ja igen az 50W705 már 400Hz.
-
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #3020 üzenetére
Annyira nem akartam beletaposni a lelki világába!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
nightshadow #3007 üzenetére
Hogy nézne az ki
Még az 5.1-ből sem lehet nagyobb hangfal.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
nightshadow #2999 üzenetére
Kösz az infót, akkor nem fáj a szívem érte.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
nightshadow #2996 üzenetére
W805 amúgy hol helyezkedik el HX750-hez képest?
-
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #2996 üzenetére
Nem csak ott hanem minden sony márkaboltban, centerben.
-
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #2980 üzenetére
Oh, bocsánat!
-
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #2960 üzenetére
32W705: 150e, 42W705: 230e. 50W705-nek ára még nincs.
-
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #2958 üzenetére
Egyenlőre csak a W7-re van ár, hamarosan a W8, a többi tavaszig..
-
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #2956 üzenetére
Ettől függetlenül csak akkor vennék más TV-t, ha ne adj isten megszünne, de mindenképpen japán márka lenne az is.. De inkább foglalkozzunk a mostani tipusokkal, mert lesz belőlük még pár!
-
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #2954 üzenetére
Igen ez is igaz de ez is:
"A Sonynál a játékdivízió a legsikeresebb, a Playstation üzletág 64,6 százalékot nőtt a Playstation 4 megjelenése óta – ebben némi szerepe a gyengülő jennek is volt. A Sony mobilkommunikációs részlege 44,8 százalékot nőtt, ami a kiugró telefoneladásoknak köszönhető. A tévék és más szórakoztató eszközök eladása 24,8 százalékkal több bevételt hozott." [link] -
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #2937 üzenetére
Ez a cikk össze vissza beszél...
-
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #2949 üzenetére
Lesz alatta is 42" W8 ami 3D-s (passzív), ebből is 3 variáns, 50" felett meg aktív de ezeket már leírtam.
-
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #2947 üzenetére
Igen tudom. W805, W8xx, W8yz. De ez titok!
-
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #2944 üzenetére
Nincs link, én nem csak a netről vagyok okos!
-
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #2944 üzenetére
Ne beszélj zöldségeket!
De lesz 42" már írtam lentebb is! Ráadásul a W8-on belül 3 féle variánsban amik a Hz-ekben fognak különbözni.
-
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #2941 üzenetére
Lesz W8-ból 42", 50" 55" és W8-on belül méretenként 3 variáns. Hogy itthon ezekből melyikek lesznek az kérdés. 42"méretek passzív 3D, 50" és 55" aktív 3D. Ja az ár több lesz de mennyivel majd kiderül..
-
Kabel15
aktív tag
válasz
nightshadow #2941 üzenetére
Frankó. Akkor nem is lesz 3D-s 42" tv? Sony oldalról?
-
Kabel15
aktív tag
válasz
nightshadow #2939 üzenetére
ITT
Ott van hogy 42".
Kicsit zavarók ezek a megnevezések. Szóval ez/ezek a készülékek. Még mindig nem tudom mi a különbség a W7/W8 között. Milyen áron várhatóak. Illetve melyik lesz az idei W805 megfelelője. Csak hogy megéri e esetleg megvárni. Vagy inkább idén még amíg van készleten egy W805. Keret kb 1 hónap múlva lesz rá :/UI: Ja értem, szóval te arra céloztál hogy nem lesz 47" csak 50". Ez engem annyira nem érint mert 42" keresek.
-
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #2924 üzenetére
Elvileg W8-ból 42" az passzív marad, ettől nagyobb méretben aktív lesz.
-
daniel2121
őstag
válasz
nightshadow #2926 üzenetére
Akkor várnom kell egy évet biztos.
-
daniel2121
őstag
válasz
nightshadow #2924 üzenetére
Pont a W8-ból kellene nekem 50"-ban. Csak hát mennyi lesz az ára?
-
Kabel15
aktív tag
válasz
nightshadow #2821 üzenetére
Gondolom azért írnak Motionflow™ XR 480 mert ezek nem az európai piacra szánt modellek. Vagy csak rájöttek, hogy így kijön a 24P? Gondolom a W850 nél a 2 szemüveg miatt aktív 3D lesz nem? Vagy ezekről lehet tudni valamit?
-
Szroncs
tag
válasz
nightshadow #2753 üzenetére
Tavaj is jelentek meg év közben olyan méretek melyek induláskor nem voltak elérhetőek pl:50W656
Hátha lesz idén is olyan széria amit később bővítenek még 47 es mérettel. -
Szroncs
tag
válasz
nightshadow #2751 üzenetére
Csak 3 napig nagy az az 50" utanna mintha valami mano minden ejjel kicsit osszebbhuzna
Viccet felreteve. Ki van ez talalva rendesen. Nem veletlen nincs minden meret minden kategoriaban. Nagyon sok okos gazdasagi szakember kimatekozta, hogy mi altal tud meg tobb penzt kicsalni a zsebedbol. Es ennek okakent mindig egy kategoriaval feljebb fogsz ugrani te is, hogy vagy azt a meretet vagy az elvart kepminoseget megkapd, mint tudatos vasarlo. Mert egyre tobb a tudatos vasarlo aki tudja mit/mekkorat akar es ezt tudja a Sony is. A nem tudatos vasarlo meg Samsungot vesz.. ott van minden minden meretben....es boldog is lesz vele. Na jo nem akarom en leszolni a Samut mert nem rosz az nagyon sok Samu termekem van es nagy reszet szeretem is. De peldanak okaert amit muvelnek a telefon, tablet, tv kategoriakban az vicc. Ugyan ugy neznek ki a termekek evrol evre en kovetem az esemenyeket de nincs semmi megkulombozteto jele a termekeik nagy reszenek van minden minden meretben minden arkategoriaban. Ez a Samu ereje ebbol van a nagy penz, hogy esz nelkul mindet csinalnak minden meretben mert bevalt nekik. Csak nehogy ez nyaljon majd vissza egyszer. Nezd meg ezt :[link]
Minden van minden meretben agyatlanul. De ezekszerint megeri. Ugy neznek ki 1 tol 1 ig mint a megnyujtott s4 ek vicc. Igy is anny fajta forgalomban levo Galaxy van forgalomban, hogy annyi galaxis nincs a vilagegyetemben, es erre meg ontjak ki magukbol ugyan azt csak mas chipet raknak bele. Ezaltal elvesziti a "lelket" a termek mert csak azt tudom mondani ra, hogy meg egy szar amit mar nem tudok fejbentartani annyi van mar igy is belole ami ugyan az.
Kicsit elkalandoztam bocsanat. -
Szroncs
tag
válasz
nightshadow #2748 üzenetére
Hidd el az X95 os laba lehet, hogy eloben megtetszene de amint megtudod az arat nem csak a laba nem fog nem tetszeni...
nismoka
De komolyan ha nem falra akarod rakni akkor vehetsz hozza butort is, ha nincs eleg szeles a hazban.
Konkretan ez a csodalab a W85-tel kezdodik ami 60"-os ban van. Az meg nem keskeny -
Szroncs
tag
válasz
nightshadow #2744 üzenetére
Hal istennek nem latok semmi egetvero kulombseget ebbol a kis leirasbol ami kintvan hozzajuk, igy nem szurom meg magam, hogy most vettem w6-ot.
Ami a "mi" penztarcank megfelel:
R4-nem latok semmi erdekeset.W6-50" helyett van 48" gondolom jelenlegi 50" es araban... meg 60" as talan lesz benne valos 200hz meg turbositott smart mert az kell a nepnek
W7-ez valami uj lesz "optional touchpad remote accessory" gondolom aranyarban
W8 es tole felfele nekem mar elerhetetlen arban legalabbis ha a meretet tartanam 50"+ igy ezek erdekes szepsegek maradnak szamomra
W85-tol felfele azok a labak te jo isten....plane az x95-os mintha Samsung S9 [link] designerei jartak volna a sony nal eleg gazul fest..
zsokagi
Nem vagy vele egyedul. Akinek nem volt szempont a 3d sokan a w6-ot valasztottak. Es nem veletlen.. -
daniel2121
őstag
válasz
nightshadow #2642 üzenetére
Valószínűleg igazad van.
-
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #2642 üzenetére
Vagy 55w805 volt a nagyobb ami már nem akciós.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
nightshadow #2625 üzenetére
Úgy értettem persze.
-
daniel2121
őstag
válasz
nightshadow #2438 üzenetére
Oké oké köszi
-
zsoltbarabas
csendes tag
válasz
nightshadow #2432 üzenetére
Biztos hogy az a panel LG? Nem csak egy olyan külső cég által gyártott IPS panel amit az LG is vesz a tévéibe?
-
daniel2121
őstag
válasz
nightshadow #2434 üzenetére
Gondoltam hogy kiállított darab, mert ha jól tudom már nem forgalmazzák. Hát nem tudom mennyire ajánlott ilyen tv-ét megvenni.
-
daniel2121
őstag
válasz
nightshadow #2432 üzenetére
Köszi amit írtál a budaőrsi MM-ben azt személyesen láttad?
-
daniel2121
őstag
válasz
nightshadow #2426 üzenetére
Az nagyon jó ár ha nem bemutató darab.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
nightshadow #2426 üzenetére
Az komoly.
-
Kabel15
aktív tag
válasz
nightshadow #2395 üzenetére
Annyit néztem hogy HX a leg magasabb szóval az tavalyi
Nem bogarásztam ki hogy van e HX750
Vagy HX805.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
nightshadow #2255 üzenetére
Év vége + lassan már jönnek az új modellek is.
-
Fredo78
aktív tag
válasz
nightshadow #1895 üzenetére
Ne már! A 32"-es W650 is? Az adatlapon szereplő 200 Hz akkor nem a valós 100 hz duplázása?
-
krx21
nagyúr
válasz
nightshadow #1895 üzenetére
Ráadásul a méret és a kategória sem lenne előre lépés...
Akkor már egy 46"-at nézzen... -
Pickle Rick
senior tag
válasz
nightshadow #1893 üzenetére
Nem 200Hz-es mind2?
-
Fredo78
aktív tag
válasz
nightshadow #1872 üzenetére
köszi. Sejtettem hogy ilyen komoly differencia lesz közöttük
Akkor itt az asszony fog dönteni
Erősítsetek azért meg engem hogy jól járok vele, nem rosszabb mint egy Samu? -
Dave567
addikt
válasz
nightshadow #1674 üzenetére
Köszönöm! Hát remélem jó lesz, ha nem akkor vissza vitetem.
-
Dave567
addikt
válasz
nightshadow #1672 üzenetére
Ja akkor elnézést, azt hittem hogy ez is olyan kategória.
Más: Szerintetek a 33ms input lag az gáz?
-
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #1626 üzenetére
Igen
-
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #1624 üzenetére
Kb egyenlőre ugyan olyannak látom 2D-ben a képminőséget, még tesztelgetem minden félével.
Egy biztos hogy nincsen szimulált 3D, bár az úgysem jó semmire..
-
Dave567
addikt
válasz
nightshadow #1558 üzenetére
Hoppá!! Ez jó lehet nekem is, de ez csak 50hz-es?
-
Dave567
addikt
válasz
nightshadow #1555 üzenetére
Azért a játékhoz jól jöhet a 3d is, sokat dob rajta főlleg a COD-nál , Philips tv-n próbáltam ki 3d-ben játszani fantasztikus volt.
-
junior11
veterán
válasz
nightshadow #1532 üzenetére
Na igen, ezt linkeltem szintén neki, de folyton arra hivatkozik, hogy itt sem említik konkrétan. De szerintem is tutira 50Hz...
-
schmidtgabi
csendes tag
válasz
nightshadow #1467 üzenetére
De jó lenne egy jó kis tesztet olvasni róla !
-
krx21
nagyúr
válasz
nightshadow #1467 üzenetére
Ez olyasmi mint a w650 csak 50"-ban... Nem? Sajnos 100hz panel is...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
nightshadow #1244 üzenetére
Kényelmetlen.
Mankó: TDG-BR750 ugyanannyi ideig bírja 1 töltéssel, mint a 250-es?
-
krx21
nagyúr
válasz
nightshadow #1199 üzenetére
Ha nem félteném a ledeket és nem esne sokat a fényerő, akkor jó lenne...
Samsungnál nem esik sokat... De ott se használom... -
adnoctum18
senior tag
válasz
nightshadow #1143 üzenetére
Mi a különbség eközött és a KDL-42W650A között?
Én most egy 650A-t vettem, eddig meg vagyok vele elégedve, viszont valamiért a NASról csak az angol és más idegen nyelvű feliratokat akarja kezelni, se a Plexxel, se a saját szoftverével. Kell még valamit állítanom, hogy működjenek a magyar feliratok?
Be tudom valahogy állítani, hogy egyből a NAS mappájába dobjon ahogy bekapcsol? Egyelőre még nincs kábeltévém hozzá, és bosszant a sistergés minden indulásnál a menü előtt.
Szerk: Aha, értem, köszi!
-
m3gtr
senior tag
válasz
nightshadow #975 üzenetére
Ha három a vége akkor két szemüveg+ skype kamera.
-
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #922 üzenetére
Kell a nyavajának, arra ott a samu topik...
-
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #919 üzenetére
Az lehet hogy valódi 100Hz a Samu 6030 de amúgy elég gyenguszka cucc.
-
krx21
nagyúr
válasz
nightshadow #912 üzenetére
Hát kár, hogy a fekete szintje elmarad a vártól... Azért megnéznék egyet egy natív 4K tartalommal...
-
Azurooandrew
tag
válasz
nightshadow #789 üzenetére
Oké, fogtam
Thx
-
Warck
tag
válasz
nightshadow #789 üzenetére
Nem értem,hogy 2013-ban miért kell 50HZ-es tv-t csinálni és ami még érthetetlen,hogy HD ready 1366-os tv miért kell még egyáltalán kiadni.
-
Azurooandrew
tag
válasz
nightshadow #772 üzenetére
Az 50Hz-es 42W650 is 220k. Ezekre sok mindent lehet mondani, de hogy emberi lenne, azt nem.
Sziasztok,
Nekem pont a KDL-42W650A merült fel mint alternatíva az LG 42LM765S ellenében, utóbbi egy 2012 modell de még is 10 ronggyal drágább néhány plusz dolog miatt: passzív 3D-s, 800MCI, mozgásérzékelős irányító, tehát nem legjobb az összevetés, de különböző szempontok miatt a 42W650A maradt még ebben az ársávban mint 2. választásom. Korábban is Sony tv-m voltak, CRT trinitron Wega majd egy LCD Bravia S3000.
A W650A teljesen versenyképtelen ilyen árért (és 50Hz-el) az immáron kifutó, de magasabb palettáról származó LG-vel? Csak a 3D miatt nem venném az LG-t, de az sejtésem, hogy a IPS panel is komolyabb, gyorsabb mint a W650-es Sony-ban.
Tesztet még találtam a W650A-ról, de MM-ben láttam, kétségtelenül impozáns, esztétikus.
-
Warck
tag
válasz
nightshadow #772 üzenetére
Úgy látszik eddig tartott az öröm ! Sajnálatos,hogy elszálltak a tv-árak nem csak a Sony de a samu is igen félelmetes árakon adja a tv-ket. Mondjuk a Sony-t nem értem,mivel japánban épp azzal küszködnek,hogy minden egyre olcsóbb lesz itt meg, egyre drágább lesz. Jah közben a youtube-om meg javúlt
.
-
leslien
nagyúr
válasz
nightshadow #695 üzenetére
Ako nem èrtem ,mièrt nem sikerült havernál csatlakozni a routerhez. na mèg 1x nem kell semmi csak simán kapcs ?
-
csabi031
csendes tag
válasz
nightshadow #658 üzenetére
Köszi a segítséget. Maradtam a bevált márkánál, aztán majd meglátjuk hx 750 2 szemüveg és ps3 csomagba 250ért. Azért vettem a 2-re még + 3 év garit biztos ami biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest