Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Pityke78
üzenetére
Amikor szétesik, utána nem ugrik le a jelszint (60-ról). Én azt vettem észre anno, hogy a jelszint mérés kis késésben van az adáshoz képest.
Melyik szolgáltatónál vagy? UPC?
Nálam mikor ilyen gond volt újra kábeleztem a lakást (nálam falban megy a vezeték) jobb minőségű koax-szal (az alacsony jelszint miatt). Aztán útközben találtam egy régi elosztót is.
Most 60 fele van a jelszint, és tökéletes a kép (anno 37 körül volt). Ha jól emlékszem 40 feletti jelszint már oké volt.
Egyébként ez egy hasznos cikk. [link]
"A folyamatos hibajavításnak köszönhetően a minőségromlás csak később, viszont hirtelen jelentkezik."
"A kép tiszta marad, még akkor is, ha a jelminőség kicsit rosszabb. A hibajavítási küszöb fölött a kép hirtelen töredezetté válik (Cliff Effect), majd eltűnik." (9. oldal)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Byintek Love U14 Projektor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most 60 fele van a jelszint, és tökéletes a kép (anno 37 körül volt). Ha jól emlékszem 40 feletti jelszint már oké volt.