- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
somé
őstag
Szerintem mire ténylegesen 256 MB kell egy játéknak,arra a mostani kártyák elavulnak.A DDR3-as memót sem lehet jobban húzni,mint egy simát,de ez nem általános.Előnyét ennek sem látom.
Az én karimon ''sima'' van,700 helyett 936-on vígan szaladgál.
Az NV fejlettebb.
Mindezek ellenére haladni kell a korral,a PCI lesz a nyerő,és idővel én is váltok.
Nos,záratom a topikot,mivel a probléma megoldódott. -
somé
őstag
Én nem látom értelmét a PCI-E-nek,nekem az AGP untig megfelel.Ugyanúgy fog menni rajta minden,mint a PCI-E-en.Meg van egy frankó kártyám,minek adnám el?Bár párszor már kisebbre akartam cserélni.De most toltam végig a Republik Commando-t fullon 1024-ben 8xAA/16XAF-en,akadásmentesen.Kell ennél jobb?
-
Somydemy
senior tag
up
-
somé
őstag
Azt hiszem az AGP problem megoldódott.A memóriára kényes a kicsike.Egy modullal jó az AGP,a 2 modul helycseréje után jelenleg is megy a duál(bár különböző (tcc/tc4) és 8x-os az AGP.
Továbbra is eladó a lap. -
Somydemy
senior tag
bocs somé de hátha valaki tapasztal már ilyet.
Szintúgy ugyan ez a lapom van,.
Semmi gond nem volt vele amig 3000+ procival ment, (2 hét) de mikor lecseréltem a 3200+ ra, megse nyikkan a gép. bios frissitve, de semmi. vinyó felpörög, de semmi kép nem jelenik meg, tehát még a kezdőkép sem.
a 3000+ procival ha memória nem volt benne sipolt, a 3200 el semmi jelzés, kivehetem a memót vga-t semmi jelzés...
valaki tapasztalt már ilyet? -
somé
őstag
Kicsit variáltam a memóriákkal,1 db 512-essel nem csinál anomáliákat,viszont a 3/4-es foglalatban is duálban csak 4X-es.
Jelenleg az 1/2-ben megcseréltem a memókat,párszor újraindítottam,alapon/húzva,és marad a 8X AGP.
Ennyire háklis a memóra?Van összafüggés az AGP és a memória között? -
somé
őstag
válasz
strike-force #10 üzenetére
Ebben igazad lehet,de maga a tudat,hogy nem 8x-os.... (ill nem mindig)
-
erdoke
titán
''Az a probléma a lappal,hogy ha húzom a procit''
''kifizettem a vételárat egy olyanért,ami hibátlan,akkor az a minimum,hogy úgy működjön ahogy kell''
Húzás nélkül 8X megy az AGP? Akkor BIOS hiba, reménykedj a javításban. A fentiek fényében cserében viszont nem reménykednék, hacsak nem nagyon csókos vagy a boltban. -
-
somé
őstag
válasz
strike-force #4 üzenetére
Köszi a nyugtatást,de ha ezt komolyan gondolod,akkor el vagyok keseredve.Azért az a több mint 400 pont különbség 3DMark05-ben nem elenyésző.Jó,játékokban lehet hogy nem venni észre annyira,de mégis:én AGP8X alaplapot vettem,fixálható AGP/PCI clockal.Tehát ha tudja,kifizettem a vételárat egy olyanért,ami hibátlan,akkor az a minimum,hogy úgy működjön ahogy kell.
-
ha emiatt más baja nincs a gépednek, akkor ne foglalkozz vele, mert agp8x és agp 4x között minimális sebességeltérés van, az is csak 1600x1200-ban. max 10%-ról beszélek itt. 1024 körüli felbontásban semmi különbséget nem veszel észre.
tesztek
agp8x vs agp4x
Bővebben: link
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
somé
őstag
uP!
-
somé
őstag
Itt nem AGP-nem kellene lennie?
Még annyit hozzá,hogy pár napja XP reinstallt csináltam,hátha... Az legújabb alaplapi driver telepítése után nem volt AGP meghajtó,hanem a kártyát PCI-osnak ismerte felFeltettem hozzá a gyári meghajtót,onnantól lett AGP...de sajnos a fő problémát ez nem oldotta meg
-
somé
őstag
Már több helyen kérdeztem,de nem tudtak segíteni,talán így többen látják.
Az a probléma a lappal,hogy ha húzom a procit(emelem az FSB-t)akkor az AGP visszaáll 4X-esre a legtöbb esetben.Ma délelőtt jó volt,most délután bekapcsolom,és megint csak 4X-es.Szóval mikor mit ''gondol''.
Legújabb Bios van fent.A legtöbb beállítással próbáltam,memót visszavettem 166-ra,úgy emeltem az FSB-t,dettó.Az elmúlt napokban kb 50-szer indítottam újra a különböző beállításokkal,de a helyzet változatlan.
Egy ilyen lapnak a tulaja azt javasolta cseréljek tápot,nemrég próbáltam haver 400-asával,de az AGP 4X-es...(nekem 350-es van)
Örömmel várom a lehetséges megoldásokat,aki megoldja a problémát,az vendégem egy ebédre
A lap máskülönben nagyon jó,és nem szeretném cserélni.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Crypto Trade
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Stellar Blade
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Renault, Dacia topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged