- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
válasz
FireKeeper #68 üzenetére
-
X2N
őstag
válasz
FireKeeper #68 üzenetére
Mehet bele erősebb proci is a későbbiekben ha van akkora tápod benne, csak undervolt, underclock kell és nem fog megfőni. nekem is így megy 7950X egy toronyhűtővel.
-
Raysen623
addikt
válasz
FireKeeper #49 üzenetére
Kérdés: milyen VGA-t paszíroztál bele ebbe a kis gépbe? Zajterhelése milyen?
-
Varázslóó
senior tag
válasz
FireKeeper #60 üzenetére
Kinek a pap kinek a papné. Nekem a is van ami tetszik picibe de a tv-s gép lehet mini ATX.
De amivel gamelek és mellettem van ne legyen màr baba doboz. 2db DG-87 em van és egy DG85 öm.
Szerintem egész europàban nincs màsnak 2 db DG-87-e
Nem egy picike hàz -
makkmarce
őstag
válasz
FireKeeper #54 üzenetére
nincs jelentősége, hogy a procinál/gpu-nál mit mérsz. Tudod, hogy milyen meleg egy kondi, vagy egy diszktrét dióda vagy tranzisztor? Ezeken nincs külön hűtés a lapon, de össze vannak zsúfolva, ami nagyon nem mindegy élettartam szempontjából.
-
Yeffy
veterán
válasz
FireKeeper #49 üzenetére
jopofa. mondjuk nekem is elegge osszenyomottnak tunik, mint kb az osszes ilyen build, de az mindenkepp jo benne, h egyuttal milyen kis helyen is elfer.
abszolut latom letjogosultsagat. -
Big_Janowsky
csendes tag
válasz
FireKeeper #2 üzenetére
Én használok még pedig a hűtés miatt okés hogy bírják a hőt a komponensek de hosszú távon nem tesz jót a nagy hő
-
hapakj
őstag
válasz
FireKeeper #49 üzenetére
hát de ebbe nincs cd meghajtó
A helyedbe az elejébe bettenék két hanszórót a ventilátorok helyére, hogy teljes legyen a kamuflázs
-
Yeffy
veterán
válasz
FireKeeper #15 üzenetére
kepet!
-
Varázslóó
senior tag
válasz
FireKeeper #41 üzenetére
Csak mert 2 gèp kell így is hogy elférjen a 20 Sata porton.
Amúgy nem jó ötlet egy hdd re rakni mindent.
Összes 8TB feletti HDD hèliumos ami ha beszarik, kocsi àràba mentik le az adatot -
X2N
őstag
válasz
FireKeeper #41 üzenetére
Nem mindenki akar ezért külön nast venni. Főleg ha lehet csinálni is, én csináltam.
-
X2N
őstag
válasz
FireKeeper #39 üzenetére
Jó ha ha kell a tárhely. Az X370-es taichi-n volt 10!db sata port...
-
Raysen623
addikt
válasz
FireKeeper #2 üzenetére
Én is ilyet használok még AM4 alapon. Soha nem vettem mini-ATX-et eddig. AM5-nél talán majd elgondolkodom ezen.
-
Skyhunter
őstag
válasz
FireKeeper #2 üzenetére
Jelen.
SoundblasterX AE-5 van a gépben, és bárki-bármit mond, azért az alaplapiknál "sokkal" jobban szól. Persze nem "2ftos" műanyag vackokon, hanem egy 20+ éves TEAC AH500 erölködő és Roth Audio Oli 20 hangfalak alá dolgozik a hangkari...
Vajon hogy szól a Tachi Lite Realtek + Sabre dac? -
Varázslóó
senior tag
válasz
FireKeeper #2 üzenetére
Pont ez a bajom képzeld az új lapokkal, Stremer kàrtya, és hang kártya màr nem fér el.. + Sata bővitőről nem beszélve. Mert aki 4 nél több satàt akár màr bővítőhelyet kell vennie... Tiszta vicc...
mindenhová M.2 slotot raknak.. mintha kéne 5db
-
hapakj
őstag
válasz
FireKeeper #15 üzenetére
Persze, a méret ma már nem igazán befolyásolja a teljesítményt, úgyhogy mindenki ízlésének megfelelő gépet állíthat össze. Én preferálom az ATX-et
-
hapakj
őstag
válasz
FireKeeper #12 üzenetére
Ha már a verekedésbe nem mer beszállni
Just kidding
Én mondjuk ha vennék új gépet, akkor is preferálnék egy ATX lapot, még ha ki se használom. Tudom, semmi értelme, de számomra nosztalgiából esztétikusabb, ha egy alaplap az úgy nagy
(meg a gépház)
Bár ezek a mai lapok azokkal a shieldekkel, meg hogy tök üresek full rondák. Most vettem egy retro phenom gépet 5000 forintért olyan designos hőcsöves rézhűtős alapja van. Jó ránézni nem úgy mint ezekre. S ott pl jól jött a több PCI-E 16x csati, mert a retro 9800GT mellé bedobtam a 9500GT-t dedikált physX gyorsítónak
-
hapakj
őstag
válasz
FireKeeper #2 üzenetére
Egy számítógép nagy, asztalon van és ATX alaplap van benne. Minden más szükség megoldás, mint egy laptop.
-
Thrawn
félisten
válasz
FireKeeper #7 üzenetére
320 MHz és MLO is van Asrock honlapja szerint (legalábbis a Taichinál), szóval inkább a MT7927 lesz az.
szerk: a 870 Pro RS WiFi is tudja, Asus lapjai szintén, MSI lapjai dettó, kb minthaelőírásmelegen ajánlás lenne AMD-től. -
Francia91
veterán
válasz
FireKeeper #2 üzenetére
Én maximum valami rendes hangkártyát, de jelenleg is USB-s DAC-ot használok (Musiland Monitor 02 US Dragon)
-
válasz
FireKeeper #2 üzenetére
Jelen!
Másik videókártyát AI-ra. Persze felhőből is lehetne de ha localba szeretnék beszélgetni NPC-kkel játékon belül akkor más lehetőségem nincs. Vagy játék alatt képeket generáltatni.
Vagy mondjuk fillérekből tárolni SAS vincsiken dolgokat egy normálisabb vezérlővel, esetleg több nvme ssd...
Streamereknek AV1 kódólni képes kártya live jó minőségű streamhez hogy ne fogja le a nagy kártyát amin a játék megy.
Sok lehetőség van. Máris kevés elfogy a pcie sáv igen hamar.
Az igaz hogy átlagos játékosnak nincs ilyenekre szüksége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- BestBuy topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest