Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Raysen623 #65 üzenetére
igen 7800 XT. mivel a ház minden oldallapja fém hálós, bőven kap friss levegőt minden komponens. de amúgy mások építettek ebbe a házba az enyémnél jóval brutálisabb konfigot, pl én CPU-ban direkt fogtam vissza ryzen 5600-ra anno, mert azt még nagyon halkan elviszi ez a top-down léghűtő. egy 100W feletti TDP-nél már vizeznem kéne, de azt is tudja amúgy a ház.
#61 tök jó hogy nagy, de a nagyja csak levegő, meg azért olyan a layout, amilyen, hogy szép legyen a ház az üveglapon benézve de attól még helypazarló. ebből a szempontból az enyém nem olyan jó, itt az az elképzelés hogy a legjobb vasat bepréseld minél kisebb dobozba, de úgy hogy a teljesítmény ne sérüljön. de ha meg valaki az esztétikára megy rá, arra is van példa kis méretben.
#69 5700X3D-t tervezek majd még idén, afelé már nem igazán akarok. nem hiszem hogy 5800X3D-re lenne szükségem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KERESEM! ASUS ROG STRIX Z790-A WIFI II
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRON ALUL! Sok darab 4 GB-os és 8 GB-os DDR3 PC3L (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) laptop RAM!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest