Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
raveinT
tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Úgy-úgy. Kocsival ugyanígy vagyok, bár nyilván ott is van rendes szervizes meg olyan aki visszaél ahol lehet.
Saját példa a pc-s lehúzási kísérletre: volt hogy levittem haverom pc-jét, a sarkon lévő szervizbe, mert a cmos jumper elveszett, és kellett volna egy reset, de a csavarhúzós megoldást nem akarta elhinni haverom hogy megteszi, ha meg bármi baja lett volna utána a gépnek életem végéig hallgathattam volna, hogy én rontottam el... Szóval levittem, hogy egy cmos jumpert húzzon már rá legyen kedves a szaki, aki ehelyett mindenképp teljes bevizsgálást akart rám erőltetni. Végül rájött, hogy hiába győzköd, úgyhogy azt mondta adjam oda a gépet megcsinálja ő a shortolást. Majd gúnyos mosollyal visszaadta, hogy megcsinálta, de majd meglátom, hogy biztos nem ez lesz a baj, és akkor nyugodtan hozzam vissza az eredetileg ajánlott bevizsgálásra. Fent visszapattant a GPU és bár változott a szitu, csakugyan nem volt továbbra se ok valami, viszont egyből szemet is szúrt, hogy a CPU hűtőhöz közeli RAM sticket félig kilazitotta az úr, úgy meg vsz a rossz kontakt miatt nem bootolt a gép. Helyre pattintottam és csodák csodája ment minden szépen. 1000% hogy a RAM mikor levittem a gépet még a helyén volt, és azok nem úgy vannak rögzítve, hogy csak úgy elmozdulnának...
Tl;dr: én azóta nem bízok a pc szervizekben, és sajnos nem ez az egyetlen ilyen élményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GSkill TridentZ CL32 6400MHz 2x16GB (F5-6400J3239G16G)
- UPDATE 01.02. Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 6000MHz
- Kingston HyperX KHX8500D2BK2/4G DDR2-1066 MHz CL5 2 x 2 GB Kit
- PC bontás - Cooler Master Q500L, Corsair RM850x, ROG B550-F, Ryzen 7 3700X, 32Gb, 1+1Tb SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest