- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandras83
őstag
válasz
raveinT #2234 üzenetére
Az 5800X3D szerintem két év múlva sem fogja megérni a felárat, hacsak nem esik drasztikusan az 5700X3D közelébe. Utóbbi best buy az AM4-en maradó gamereknek. B350-ben tökéletesen megy nálam a 4070-el pcie 3.0-án, 4x8 gb rammal 3200Mhz-en. A pcie 3.0 lehet hogy pár fps-el kevesebbet jelent, de nem is hiányzik a mindennapi gamingben. Amikor már csak az a pár fps kellene, hogy ne recsegjen valami totálkárosan, már valószínűleg AM5-ön, vagy talán már AM6-on vagy Intel oldalon leszek.
Akárhogy is lesz, az AM4 számomra legenda. 2018-ban 22.000 Ft-ért vettem a lapot, amibe most tettem X3D cpu-t.
X370-be pedig egyáltalán nem overkill az X3D, írj pontos típust és pm-ben segítek utánanézni a dolgoknak ha igényled.
-
elttiL
senior tag
válasz
raveinT #2181 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek a választ. Az egyel régebbi de magasabb kategórián a B450-et, az újabb, de gyengébben az A520-at értjük ugye? Én így értettem. Egyébként [link] illetve [link] és ezt váltaná: [link] . Véletlenül mindkettő Fatal1ty verzió. Az ATX lap és cpu hardverapró-ról van. Szépen muzsikál, csak nagy helyet foglal. (költözés lesz, és nemiogen lesz olyan sarkom, ahol csak a gép lesz, így minél kisebb helyen akarom letudni a pc-t. (túrom az itx ház hirdetéseket is, a meglévő Lian-Li házikómba [link] (amiben most a nem üzemelő nas van), nem fér be a vga (itx méretű vga-ra most nem váltanék, mert mindenféle váltás= többletköltség).
Akkor B450.
-
válasz
raveinT #2174 üzenetére
Nagy küzdelem volt, de csak kiderült mi okozza a problémám. Átbogarásztam a BIOS-t.
Még jó, hogy a rendszert is újraraktam közben így most pakolgathatom vissza a programokat stb. egyéb beállítások.
Szóval a Biosban az Erp Ready résznél a Disabled nem azt jelenti, hogy nem foglalkozik ezzel a lehetőséggel, hanem, hogy de.
Azonban, ha ezt Enabled (s4+s5) -re állítom, akkor már kikapcsol a gép teljesen. -
ncc1701
veterán
válasz
raveinT #1936 üzenetére
Szia, köszi a választ.
A checker progi szerint támogatva van az új biosban a "2x00 CPU" család is, ergo jó vagyok, le fogom frissíteni elöbb.
Itt írja, h 3466MHz-ig támogatja xmp profil által. Na, akkor ezt még átfutom. Amúgy egy g.skill f4-4400-as memóriát néztem ki, de ez nincs a listában.
Lehet rá esély, h elmenjen legalább 4000-en? Mert ha nem, akkor inkább a jelenlegi 16G/3200-as mellé veszek egy ugyanolyan párt.Boldog új évet (mindenkinek is)!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TV antenna és jelerősítés
- Bluetooth hangszórók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nyaralás topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- További aktív témák...
- ASUS TUF GAMING X670E-PLUS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- ASUS x870 Hero + 7800x3D
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest