- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
bigdaddy3 #1234 üzenetére
A milyen alaplapot topicban érdeklődj, ott van extr4 tulaj.
-
Mercutio_
félisten
Ahoj szakik!
Erre a kérdésre hátha ti tudtok választ, a másik topicban úgy tűnik inkább az inteles lapokat vágják
-
Mercutio_
félisten
Jól értettem, gyakorlatilag a Liano = optimalizált jelenlegi AMD proci + kis továbbfejlesztett energiagazdálkodás + jelenlegi IGP betolva a prociba?
Mert mindez annak érdekes csak aki új rendszert rak össze, akinek van egy annak nem biztos, hogy nagy deal eladni mindent és venni új lapot+procit -
Mercutio_
félisten
Szakik!
Van valami gyakorlati hátrányom, hogy az Asrock M3A785GMH/128M lapja helyett az A785GMH/128M-et veszem azon kívül, hogy utóbbi DDR2-t kezel és nincs rajta e-sata?
-
Mercutio_
félisten
#526-al kapcsolatban valakinek infója?
Vagy a 905e annyira ritka proci, hogy itthon nem lesz árcsökkenés? -
Mercutio_
félisten
válasz
vegyszer #522 üzenetére
Szerinted indokolatlan
Azok szerint, akik nem értenek az alulfeszeléshez vagy nem akarják kockáztatni egy esetleges gyengébb modell megvételét, amit nem lehet alulfeszelni, de igénylik azt, hogy gyárilag garantáltan stabil, 45W-os procijuk legyen viszont nem indokolatlanSzakik: Volt itt néhány hete hír, hogy leárazzák a korábbi procikat, és szépen csökkenni fognak az árak, erre mit látok, a 905e a korábbi 38ezer helyett már 41ezerről indul
-
Mercutio_
félisten
válasz
Oliverda #510 üzenetére
Jah, szóval a lap által belőtt 1,35V-ot ha manuál-ba váltok auto-ról és átállítom 1,25-re, attól még amikor a lap visszaveszi (mondjuk) 4x200-ra a szorzót, a feszt is lecsökkenti arányosan, nem marad fixen 1,25V?
Milyen programmal lehet kitesztelni, hogy a belőtt feszen stabil-e a rendszer? (Gondolom itt nem csak az 1,25V hanem a rendszer által belőtt minimum is problémás lehet)
-
Mercutio_
félisten
Skacok!
Everestben a két magra 29-29 fokot ír ki, a procira meg 41-et melyik lehet az igazi érték?
Alaplap Asrock A780FullHD, Proci X2 II 240, everest: 5.02.1750 ultimate
-
Mercutio_
félisten
válasz
#65675776 #359 üzenetére
Elírtam, 4600+ a proci és igen F3-as rev.
A procit a mostani lapban nem tudtam alulfeszelni, de lehet, hogy csak béna voltam... a 240-est viszont az asrock-ban szeretném(Tudom ugyanaz a csipszet. Azért cserélném, mert ezen a hátsó csatlakozóknál van a tápcsati és ez a házam kis mérete miatt előny, így a tápkábelköteg nem megy végig a ház belsején és javul a szellőzés, több a hely, nomeg ezen van pci-express 1x csati is, ellenben picit gyengébb a hangcsip és nincs hdmi kimenete.)
-
Mercutio_
félisten
X2 II 240-en gondolkodom egy ilyen lapban, a jelenlegi X2 4800+ (Windsor mag C3 rev. 65W) helyett amit sajnos nem tudtam alulfeszelni a jelenlegi lapban
Az alábbi kérdések merültek fel bennem:
1. A 65W TDP az még a régi AMD-féle érték, vagy már az intel által használt "átlagos" szerint értendő?
2. 240-es alulfeszelhető-e, hogy 2,8G-n hajtsam, de kvázi 45W-osként? (Tudom crystalCPUID, de nincs türelmem és időm és jobb szeretném HW-szinten kezelni a dolgot)
3. A mostani procihoz képest mennyi teljesítményjavulás várható?
4. Van-e valami amire érdemes odafigyelni majd? (pl. adjak egy kis plusz feszt a Geil DDRII-knek, NB-nek, mittudomén)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen program, ami...?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Asus B85M-Plus + I3-4130 Processzor
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest