Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- 5G-s szettet kapott a Samsung legkedvezőbb ajánlata
- iPhone topik
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
Tudod, ha nem pretested az 550-es és belefutsz egy valóban "csak" kétmagosba, akkor mindenképpen jobb választás a 620-as, mert abban a 4 mag tuti, csak az L3 nem biztos. Nálam megy szépen az L3, bár játékok alatt nem sok gyorsulást vettem észre. Talán egy-két játéknál számíthat, de ezt nem tudom igazán. A másik dolog, hogy Neked van VGA kártyád, amit használni is akarsz, tehát nem fontos az IGP, max tartaléknak. Ez esetben jó választás a lap, nem hinném, hogy csalódsz benne. Amit már nem csak ebben a totyikban fejtettek ki többen, DDR3-as Giga lapokban a hűtőbordás Kingmax 1600 MHz-es nagyon jól muzsikál.
Mercutio! Szerintem jó az a lap, csak én nem vennék mATX-et, de ez én vagyok. Nekem A785GXH/128M van és a ventivezérlésen kívül más hibát, vagyí hátrányt nem tudok említeni. Most X2 4000+ van benne, IGP-vel használom és a hangját is alig hallom, pedig háttal van az asztalra rakva, tehát a segge a monitor felé néz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Robotporszívók
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest