Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Blaze71
    őstag

Amit ajánlottak idáig meg én is szétnéztem, csak még nem volt dolgom amd-vel így nehézkes egy kicsit.

GA-MA785GMT-UD2H

Phenom II X2 550 Boxed vagy Athlon II X4 620 Boxed jelenleg ahogy néztem 3-4 száz forint különbség van köztük, bár lehet, hogy a kétmagossal jobban járok.

na és a ram amit nem tudok.... gigabyte oldalán fenn van egy memo támogatottság de nem teljesen igazodtam ki rajta....
    amúgy meg szólhattak volna előre, hogy van ilyen hogy nem mindegy milyen ram:D

már lassan 10 éve szarakodok gépekkel persze hobbi szinten, de nekem ez új volt:D

amúgy kiderül még most felraktam mindent apróra érdeklődtek.... ha nem kell akkor marad az am2+ ddr2 és valamelyik proci

vagy csak két giga ddr3as ramot veszek és majd megy másik kettő mellé

Tudod, ha nem pretested az 550-es és belefutsz egy valóban "csak" kétmagosba, akkor mindenképpen jobb választás a 620-as, mert abban a 4 mag tuti, csak az L3 nem biztos. Nálam megy szépen az L3, bár játékok alatt nem sok gyorsulást vettem észre. Talán egy-két játéknál számíthat, de ezt nem tudom igazán. A másik dolog, hogy Neked van VGA kártyád, amit használni is akarsz, tehát nem fontos az IGP, max tartaléknak. Ez esetben jó választás a lap, nem hinném, hogy csalódsz benne. Amit már nem csak ebben a totyikban fejtettek ki többen, DDR3-as Giga lapokban a hűtőbordás Kingmax 1600 MHz-es nagyon jól muzsikál.

Mercutio! Szerintem jó az a lap, csak én nem vennék mATX-et, de ez én vagyok. Nekem A785GXH/128M van és a ventivezérlésen kívül más hibát, vagyí hátrányt nem tudok említeni. Most X2 4000+ van benne, IGP-vel használom és a hangját is alig hallom, pedig háttal van az asztalra rakva, tehát a segge a monitor felé néz.

Új hozzászólás Aktív témák