Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
Sziasztok!
Van nekem egy ilyenem :
TripleCore AMD Athlon II X3 455, 3300 MHz
Ez ugye három magos, de fel tudom szabadítani benne a negyediket is, amit meg is tettem már régen. Újabban azonban néha piros képernyővel kifagy a gépem, és rájöttem, hogy ha kikapcsolom a negyedik magot, akkor ez a probléma megszűnik. Ez lehetséges?
A kérdésem azonban az volna, hogy melyik az a legnagyobb vagy annak közelében lévő processzor, amelyiket ebbe a foglalatba bele tudom tenni? Mert nagyon úgy néz ki, hogy cserélném a szívét (bár a három maggal is szépen muzsikál), mert játéknál azért az erősebb/gyorsabb proci sokat számít. Ezek az AM3+-os processzorok jók egyáltalán az én gépembe? Ilyen alaplapom van :ASRock 870 Extreme3
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest