Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• petyuska74

tag

Sziasztok!

ide is megírom, talán forgalmasabb, mint a másik topic:

Segítséget szeretnék kérni alaplap (2db) vásárlásához. Néhányat már kinlztem magamnak, ezek közül szeretném kiválasztani a megfelelőt.
    Mind a négy Gigabyte
    GA-MA-770-DS3 (rev.1.), GA-MA69GM-S2H (rev.1.), GA-MA69G-S3H (rev.1.), és GA-MA78GM-S2H
    1. alaplap egy egyszrű gépbe kell, ahol csak net menne, reégi alap játékok, főleg RTS, illetve plazma Tv-hez HD videók lejátszása. A 69G-S3H és 78GM-S2H között vacillálok. jól tudom-e, hogy a 69-es videókártyája még nem támogatja a HDvideók lejátszását, így a procira maradna a feladat (ami valszeg egy 4200+ lenne)?

2. a másik alaplap választása már bonyolultabb, itt mindegyik szóba jöhetne. az integrált VGA nem feltétel, eddig előre megfinanszíroztam az új vidikarit és utána adtam el a régit, de akár ezen változtatnék ha lenne intvga. Ami viszont lényeges: mindenképpen lesz videókártya benne, jelenleg egy HD3850-es, ennek (és a hasonlóknak) bele kell férnie (ha pl. mATX-re esik a választás). Ezen kívül van egy Zalman 7000CNPS (ha jól írtam) processzorhűtőm, ez is maradna, nem kell a gyári, úgyis tálcás procit vennék.
    Emellett még fontos lehet, hogy ha úgy alakulna, akkor egy kicsit húznám a rendszert, a tervek szerint egy 5000+ BE processzort vennék.

Szóval, várom a hozzászólásokat, illetve esetleg egy rövid indoklást, hogy miért inkább azt is, hogy én is tudjam mérlegelni. az ár igazából nem sokat nyom a latba, csak néhány ezer az eltérés közöttük.

Előre is köszönöm.

üdv mindenkinek.

UI: nekem nem volt világos a Gigabyte honlapján, hogy melyik támogatja az X3 és X4 Phenomokat, bár egyelőre ilyen procit nem tervezek.

Új hozzászólás Aktív témák