- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyuska74
tag
Sziasztok!
ide is megírom, talán forgalmasabb, mint a másik topic:
Segítséget szeretnék kérni alaplap (2db) vásárlásához. Néhányat már kinlztem magamnak, ezek közül szeretném kiválasztani a megfelelőt.
Mind a négy Gigabyte
GA-MA-770-DS3 (rev.1.), GA-MA69GM-S2H (rev.1.), GA-MA69G-S3H (rev.1.), és GA-MA78GM-S2H
1. alaplap egy egyszrű gépbe kell, ahol csak net menne, reégi alap játékok, főleg RTS, illetve plazma Tv-hez HD videók lejátszása. A 69G-S3H és 78GM-S2H között vacillálok. jól tudom-e, hogy a 69-es videókártyája még nem támogatja a HDvideók lejátszását, így a procira maradna a feladat (ami valszeg egy 4200+ lenne)?2. a másik alaplap választása már bonyolultabb, itt mindegyik szóba jöhetne. az integrált VGA nem feltétel, eddig előre megfinanszíroztam az új vidikarit és utána adtam el a régit, de akár ezen változtatnék ha lenne intvga. Ami viszont lényeges: mindenképpen lesz videókártya benne, jelenleg egy HD3850-es, ennek (és a hasonlóknak) bele kell férnie (ha pl. mATX-re esik a választás). Ezen kívül van egy Zalman 7000CNPS (ha jól írtam) processzorhűtőm, ez is maradna, nem kell a gyári, úgyis tálcás procit vennék.
Emellett még fontos lehet, hogy ha úgy alakulna, akkor egy kicsit húznám a rendszert, a tervek szerint egy 5000+ BE processzort vennék.Szóval, várom a hozzászólásokat, illetve esetleg egy rövid indoklást, hogy miért inkább azt is, hogy én is tudjam mérlegelni. az ár igazából nem sokat nyom a latba, csak néhány ezer az eltérés közöttük.
Előre is köszönöm.
üdv mindenkinek.
UI: nekem nem volt világos a Gigabyte honlapján, hogy melyik támogatja az X3 és X4 Phenomokat, bár egyelőre ilyen procit nem tervezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Windows 11
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy ruhás topik
- A Chieftec klasszikus dizájnú, kompakt házát táppal együtt árulják
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest