Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
válasz
_Blank_
üzenetére
20500 Ft-ért vettem pécsen egy kis boltban, de aszem az volt az utolsó, mert nincs már az árlistájukon.
1 cpu fan, 1 sys fan (ha erre van kötve a cpu venti, akkor megy a ford.sz. szabályozás), és 2 aux fan van.
A 6150 -en csak 2 gamet tolok : BF2 Demo low-medium (inkább low) -on megy 800x600-on (1024x768 -on nem is próbáltam) elég jól, meg egy regi game a Rainbow Six : Raven Shield maxon 1024*768 -on
Fear, Dark Messiah meg ehhez hasonlók felejtősek ezen, ahogy szokták mondani, mert low-on is élvezhetetlen. San Andreas -t szerintem bírni fogja kis kompromisszummal.
Egyébként cpu-m alapon 1.25V-on megy, kár hogy 11x240 (ht) -hez már 1.4V körül kell kapnia.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Fear, Dark Messiah meg ehhez hasonlók felejtősek ezen, ahogy szokták mondani, mert low-on is élvezhetetlen. San Andreas -t szerintem bírni fogja kis kompromisszummal.