Hirdetés
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
leviske
üzenetére
Fos színük van
1ébként nekem személy szerint komolyabb bajom nincs velük, volt egy K7-es lap, amit 1.5-2 évig használtam, volt am2 alá is asszem 2 lapom, intel alá nézegettem egyet/ az fekete volt
/, de érdekes user vélemények vannak, az meg egyenesen röhej, hogy a legtöbb lapjukon a raidhez a külső esata-t kell használni. Jah meg egy elszállt BIOSfriss közben. -
nesa
veterán
válasz
leviske
üzenetére
Kaosz es zurzavar stabilitasrol altalaban nemis beszelhetunk mert epp csak alapon eldocog valahogy... feszeket olyan mertekbe lehet alitani hogy meg az asrocknak nevezett kislanya is szegyelne magat ....
Ettol fuggetlenul minden szokoevben 1x van 1 normalis anus lap is horor aron ami nemeri meg az arat.daa-raa ezt tomoren megfogalmazta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tesla topik
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Autós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
1ébként nekem személy szerint komolyabb bajom nincs velük, volt egy K7-es lap, amit 1.5-2 évig használtam, volt am2 alá is asszem 2 lapom, intel alá nézegettem egyet/ az fekete volt
/, de érdekes user vélemények vannak, az meg egyenesen röhej, hogy a legtöbb lapjukon a raidhez a külső esata-t kell használni. Jah meg egy elszállt BIOSfriss közben.