Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
leviske #9010 üzenetére
Hello!
Én ha most vennék lapot kipróbálnám a Crosshair II Formula-t. A DFI (BIOS?) még mindig nem tökéletes (tapasztalat), az M3A32-ról nem nagyon tudok mondani semmit, a Giga (bár a PH! tesztben jól megy) lapra pedig Alvin panaszkodott a napokban.
Jelenleg én úgy vagyok vele hogy megvárom a 790GX+SB750 párossal szerelt lapokat, és ha lesz köztük értelmes darab és a chipset is fel tud mutatni valami érdekeset akkor megnézek egy olyat. Ellenkező esetben kipróbálom a Formula-t.
Amúgy megnyugtatlak. Olyan hogy nV chip-es lapban nem megy ATi kártya nem nagyon fordul elő, de fordítva sem. Én pl. majdnem 1 évig használtam egy X1600XT-t egy 590 SLI chipes abit AN9 Fatal1ty lapban és sosem volt semmi gond vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Lebegj el a Sebességgel! Ryzen 7 5800x Most Elérhető Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest