- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Pedig cash van benn, mint Vincsó írta 33k. Persze csak ha kiadod rá.
A K8 alapvetően nem érzékeny az L2 cache méretére, ezért is lehet belőle erős low-end procit gyártani (Sempron). Ellenben a NetBurst-tel, ami nagyonis igényli a sok L2 cache-t. Ez meg is látszik a cerkák teljesítményén, ha azt lehet egyáltalán teljesítménynek nevezni.
[link] Itt egy teszt. A D 915-öt elég csúnyán megalázza szinte mindenben (az egyetlen kivétel a Cinebench). Amit még érdemes megnézni a tesztben: az 5000+ órajelére húzva (2,6GHz) hozza is annak a teljesítményét. -
Vincsó
aktív tag
Igen a casht azt én is néztem és nem volt túl bizalomgerjesztő, bár valahol azt olvastam hogy ezt jobban lehet tuningolni mint a 2*512-es társát.... de akkor azthiszem egymagos lesz egyenlőre.. de minnél hamarabb mert itt fekszik az asztal alatt egy 7900 Gs... csak nincs mibe bepakolni
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged