- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mobil flották
- Yettel topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Én nem próbáltam egyiket sem, itt egy user asszem 11kért árul egy nf405ös deszkát 2 év garival, az már jó, 8xosan kezelia külső vga-t, 400-ast ne vegyél, az csak 1xesen..a többi chippel no problema
Ha intvga-sat veszel, asust, msit felejtsd el, msi antituning, asusnál max 230 az FSB..giga lapknál vagy előjön a tuningopció, vagy nem..
A bio Tforce550-ben sztem nem fogsz csalódniMajd a köv lapom olyan lesz, az ati chipesek még drágák, meg most jöttek ki, majd ha itt kitapasztalták őket, csak akkor veszek
TF550+3600 v 3800x2, guglival mikor rákerestem, sok oldalon ezt a lap-proci párost egy helyen találtam megKezd vicces ára lenni az x2-knek, egy ilyen lappal már valszeg elég használhatóak lesznek
Most olvastam egy hírt, áprilistól újabb árcsökkentésbe kezd az AMD 90 nanos procik terén..remélem így lesz
Különösebben nem érdekel, hogy nv a chip, kisezer gépet szereltem nv chippel, kicsit melegebb mint a via, más problemát nem találtam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Építő/felújító topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Autós topik
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő