- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Én nem próbáltam egyiket sem, itt egy user asszem 11kért árul egy nf405ös deszkát 2 év garival, az már jó, 8xosan kezelia külső vga-t, 400-ast ne vegyél, az csak 1xesen..a többi chippel no problema
Ha intvga-sat veszel, asust, msit felejtsd el, msi antituning, asusnál max 230 az FSB..giga lapknál vagy előjön a tuningopció, vagy nem..
A bio Tforce550-ben sztem nem fogsz csalódni
Majd a köv lapom olyan lesz, az ati chipesek még drágák, meg most jöttek ki, majd ha itt kitapasztalták őket, csak akkor veszek
TF550+3600 v 3800x2, guglival mikor rákerestem, sok oldalon ezt a lap-proci párost egy helyen találtam meg
Kezd vicces ára lenni az x2-knek, egy ilyen lappal már valszeg elég használhatóak lesznek
Most olvastam egy hírt, áprilistól újabb árcsökkentésbe kezd az AMD 90 nanos procik terén..remélem így lesz
Különösebben nem érdekel, hogy nv a chip, kisezer gépet szereltem nv chippel, kicsit melegebb mint a via, más problemát nem találtam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha intvga-sat veszel, asust, msit felejtsd el, msi antituning, asusnál max 230 az FSB..giga lapknál vagy előjön a tuningopció, vagy nem..
Különösebben nem érdekel, hogy nv a chip, kisezer gépet szereltem nv chippel, kicsit melegebb mint a via, más problemát nem találtam vele.