Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz ftc #2054 üzenetére

Én az elmúlt fél évben cseréltem ennyit:D Tényleg igaz, hogy egyesekben az van, ha vga-s akkor x@r, valamelyik nap is a boltban egy srác kézzel-lábbal kapálózott ellene:D Mondom jóh..nem erőszak:)

Nem is mondtam hogy te tuning miatt vetted, igazából már teszeka tuningra nagy ívben, ha gamergépet akarok, csak akkor számít, abban meg úgyse intvga lesz. Nekem is csak egy jó stabil kis lap kéne, lehetőleg amd chipes- ha már végre van olyan is:)- nem rajongok az MSI-ért, de valszeg az lesz, az asut tudnám még venni, az 3.5k-val drágább, alulfeszelni biztos lehet benne a procit, tuningolni is kicsit, de nekem most az lényegtelen, mivel passzív tápot úgyse veszek, megy a procira valami jó kis AC hűtő, c'n'q-val az is 1.1V-on van, leszabályozva jó kussban elviszi:D De azért a TF550-et nagyon kipróbálnám:D Egy frankó Brisbannal, 2 giga rammal, + valami 8xxx-es karival..csak értelmes game kéne hozzá :))

szerk: (#2055) VaniliásRönk : az m2n lapom teljesen korrekt volt, kivéve, hogy ATX volt, nem mATX :D

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák