Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
gregorik #919 üzenetére
Nem védem
De olyat mondani hogy gamere rosszabb az am2...hát ez olyan kenyem-vágom de lövésem nincs semmiről hozzáértésre utal. Egyébként mint én is írtam meg mások is, am2 memória érzékeny, márkára és sebességre is.667 az kb ddr400, de egy minőségi 800ast jó eséllyel 1000-en is lehet hajtani...én 667kingmaxon 800on megy minden problem nélkül.
Te nyilván a teszteket nézed..ott van az everest is..lehet benne gyönyörködni..amúgy megsúgnám hogy az én 1600@2000 semim sok a64et otthagy azonos órajelen memírás/olvasás terénDe ezek csak tesztek..Gyakorlat? Integrált! gf6100 most wanted 1024ben tökéletesen megy, carbon 640x480ban, mindez a legkisebb am2 procival, ami nem más mint a 2800+ sempron, 128!kb L2-vel
..és a konfignak 512mb ramja van, amiből a vga is lenyúl még 64-et..Aki meg 2 magos rendszerben gondolkozik majd az 939et elfelejti, év végén leáll a gyártás, aranyára lesz a 939-es x2-knek. Az am2-sek ára viszont jó eséllyel jövő nyárra 50%-ot ugrik lefele...A 939 annak jó buli aki csak 1 magos rendszert tervez, most és később is, és esetleg maradt memója egy korábbi pl socketA konfigból..Aki újat vesz maradék alkatrészek nélkül az AM2-t vesz...ha okosan akar vásárolni.
És akkor arról még nem szóltam, hogy egy tuninglapban egy semit simán alapfeszen 50%-kal túl lehet hajtani kis szerencsével..de láttam ennél sokkal durvább túlhajtást isA semi meg a64 kisebb L2-vel..2800+,3000+,3200+..ezekből hiányzik a c''n'q, a többi modellből már az sem.
Természetesen maradsz annál aminél akarszPeace!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobilinternet
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Android szakmai topik
- Minecraft
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- RC modell földön, vízen, levegőben
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest