- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
válasz
Oliverda #8999 üzenetére
Nagyon köszi Oliverda a tippeket. Te pontosan tudod mi a dörgés!
Ez igazan mutatós lap . Akinek 780G-re van szüksége annak van annyi pénze hogy 2x jobb VGA-t tegyen bele. Annak ez az int.vga már kevés lenne. Aki meg válltani szeretne Socket A-ról AM+ -ra annak jól jön hogy nem kell +pénzt adnia 1 közepes PCI-E -os vga-ra, mert már a lapon van. De ez csak egy vélemény.
(Egy szaros ujjon véleménye aki levegőt is csak egyes őstagok engedélyével vehet, mert ha nem, akkor ők teleszemetelik a topikot a gyerekes "lealázlak mert nagy vagyok te meg egy béna ujjonc" hszekkel)
(mert ők már őstagként kezdték mert annyira nagyok, sose voltak ujjoncok azok minden balfékségeivel eggyütt) (elöző napokban frontátvonulás volt és ez látszódott a viselkedésemen de nem csak az enyémen hanem VaniliásRönkén meg dezz-én meg daa-raa-én is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Garmin fenix 2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest