Hirdetés
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
kispalya
üzenetére
Szvsz nem biztos, hogy a winyóban lesz a hiba. Milyen sata winyóra próbáltál telepíteni?
Nekem is van egy 300GB Samu winyóm, amire nem tudok XP-t tenni. Még vaci új korában sem. A telepítő első újraindítása után ntldr hiányára panaszkodik. A régi Asus A8n-e lapommal és a jelenlegivel is így jártam. Nemrég hasonló gonddal találkoztam egy másik winyónál. Ott sikerült úgy megoldani a problémát, hogy töröltem arról a winyóról minden partíciót csak már arra nem emlékszem, hogy fdisk-kel partícionáltam meg utána vagy csak egyszerűen az XP telepítőjével készítettem egy partíciót az oprendszernek telepítés közben. Sajnos sem időm, sem helyem nincs ugyanezt kipróbálni a saját 300-as winyóval. De majd talán egyszer... ja és mindegyik sata üzemmódban ugyanígy jártam
Ehh. Most esik csak le, hogy nálad nem is látja a sata-s winyót a telepítő. Akkor mégsem ugyanaz a probléma nálad.Azért próbáld ki, hogy leszeded a legfrissebb sata telepítő cuccot a laphoz
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36 - XMP - 120 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest