Hirdetés
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
katt777
üzenetére
RMClocknál mi volt a problémád?
Nemrég üzemeltem én is be. Volt 1-2 buktató, de ha tiszta fejjel már az elején átgondoltam volna a dolgokat, akkor 1-2 tapasztalati kék képernyőtől megkíméltem volna magam. Azóta (kopp...kopp...kopp) rendben teszi a dolgát
''4GB-ot meg nem lát''
Azt azért leírhattad volna, hogy mi nem lát 4GB-ot, mert itt szerintem nem a lapra gondoltál.
''Igen, minden felsőkat. x2 korlátos, mert a technológia végét jelentik''
Azért ez a ''korlátos'' kifejezés eléggé tág. Nem gondolod? Ennyi erővel minden proci korlátos, függetlenül a gyártótól és típustól, mert valahol mindegyiknél létezik egy technológiai korlát. Az már más kérdés, hogy ezt a korlátot igen sokminden befolyásolhatja (többnyire negatív irányban).
''DX10-est meg nem érdemes venni, mert a DX10.1-esek megjelenésével ki is lehet dobni mindet''
Na ezt meg végképp nem értem miért is?
De biztosan van 1% aki valóban kidobja majd és beruház az újabb, fissebb, jobb-ba
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De biztosan van 1% aki valóban kidobja majd és beruház az újabb, fissebb, jobb-ba