Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple Watch
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Synthwave #4232 üzenetére
Az 1GB kapacitás miatt tekintem átmenetinek. Főleg a 2x512-őt, mert azt meg bővíteni is gáz lesz (adhatod el, hogy vegyél 2x1GB-ot majd). A sima 1GB-os már valamivel jobb, mert könnyebb találni neki majd párt, bár ezzel is kell kicsit előre okoskodni.
Én inkább valamelyik Asrockot ajánlom, mert azzal még valamicske tuningot is tudsz majd csinálni. Az Asus lapról meg egy biztos: tuningot annál a lapnál elfelejtheted
A Giga lapot mindössze csak azért javasoltam +5k -ért, mert azt nemigen kellene később cserélni, míg amiből válogatsz azokat igen. Mivel nem írtad milyen későbbi igényeket akarsz kielégíteni, így jó alternatíva lett volna. De ha mindenképp SLI rendszert akarsz később összerakni, akkor a Giga lap nem jut szóhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen autót vegyek?
- Apple Watch
- Milyen széket vegyek?
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- PlayStation 5
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest