- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Mivel mások sem tudtak erről, hátha érdekel benneteket:
ATI/AMD GET ALL 3 akció már egy éve tart:
ATI VGA, ATI chipsetes alaplap, illetve AMD proci vásárlásához JÁR egy kis füzetecske a
GET ALL 3 akcióról a vásárolt tárgynak megfelelő, hatszögletű matricával, illetve egy elérési kóddal.
Onnan tudtam meg, hogy a CPU-t eredeti, bontatlan csomagolásban kaptam meg, nem bontva (magyar garcímke felhelyezés miatt), mint az alaplapot és a VGA-t.
Az akció lényege, hogy ha a 3 regisztrációs kóddal belépnénk az ATI akciós oldalára (én nem tudtam, mert jó magyar szokás szerint értő kezek megszabadították a bontott hardvereimet ettől a kiegészítő opciótól), akkor speciális ajánlatokat kapnánk az AMD-től, de hogy pontosan milyeneket, azt a fentiek okán nem tudhattam meg. Akik saját üzelteiket bonyolítják az eltulajdonított bonus-okkal, azok bizonyára tudnának mesélni erről, de nem hiszem, hogy megtennék.
Ha valaki véletlenül hozzájutott a 3-as csomaghoz, és a speciális ajánlatokhoz jelentkezzen!
Külföldi autós újságok poszter mellékleteivel a helyzet ugyanez, de ez persze nem minden, csak engem a fentieken kívül ez érint kellemetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Elite: Dangerous
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- OLED TV topic
- Hardcore café
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest