Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

Mivel mások sem tudtak erről, hátha érdekel benneteket:

ATI/AMD GET ALL 3 akció már egy éve tart:
    ATI VGA, ATI chipsetes alaplap, illetve AMD proci vásárlásához JÁR egy kis füzetecske a
    GET ALL 3 akcióról a vásárolt tárgynak megfelelő, hatszögletű matricával, illetve egy elérési kóddal.
    Onnan tudtam meg, hogy a CPU-t eredeti, bontatlan csomagolásban kaptam meg, nem bontva (magyar garcímke felhelyezés miatt), mint az alaplapot és a VGA-t.
    Az akció lényege, hogy ha a 3 regisztrációs kóddal belépnénk az ATI akciós oldalára (én nem tudtam, mert jó magyar szokás szerint értő kezek megszabadították a bontott hardvereimet ettől a kiegészítő opciótól), akkor speciális ajánlatokat kapnánk az AMD-től, de hogy pontosan milyeneket, azt a fentiek okán nem tudhattam meg. Akik saját üzelteiket bonyolítják az eltulajdonított bonus-okkal, azok bizonyára tudnának mesélni erről, de nem hiszem, hogy megtennék. :(
    Ha valaki véletlenül hozzájutott a 3-as csomaghoz, és a speciális ajánlatokhoz jelentkezzen!

Külföldi autós újságok poszter mellékleteivel a helyzet ugyanez, de ez persze nem minden, csak engem a fentieken kívül ez érint kellemetlenül.

Új hozzászólás Aktív témák