Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Nekem is volt több is, és hiába vagyok AMD párti, mégis egy p2-es compaq lap volt eddig az, amire azt mondom überfrankó
Majd +érdeklődöm a boltban, ahol kapom a tf550-et, meg van valami nv-s intvga-s lapjuk is- már vettem volna olyat, csak az nf400, pciex16@1- hátha tudnak 690-es lapot hozni, ha csak nagyobb tételben lesz, számítok rátok
szerk: #2072 csibor : az nf400 az 1xesen kezeli, az nf405 az 8xosan, az már elég bőven, 8800gtxhez kevés esetleg.. nem kell általánosítani, hogy intvga-s lapok... ez a 2 chipset ilyen, az összes többi 16xosan kezeli a külső vga-t. Nem bogarakra kell hallgatni a füledben, hanem talán visszaolvasni kicsit, utánanézni a dolgoknak..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Nők, nőügyek (18+)
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest