Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Közönségkedvenc tábla készül hazai startra
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Nem egészen értem mit akarsz mondani
1ébként 18k-ért vettem lapot+a vga-t együtt, olyan 8-9 hó garival... most ez nekem ért annyit, mint egy antituning microlap, ezzel legalább normálisan lehet tuningolni, a vga-n meg van dvi+tvout..jah és műxik a hw-s tűzfal is..valszeg tanfolyamon voltak az nv progizói
szerk: jah már értem, mit akartál mondani
de ugyanez vontakozik msi-re, gigára, meg még sorolhatnám.. viszont ott a jó kis biostar, aki szintén gyárt vga-t is, és mégis meg tudja csinálni tuningosra biost
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- BMW topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 3200Mhz - több db elérhető!
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 4800Mhz - több db elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4400, 100% Akkumulá
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
1ébként 18k-ért vettem lapot+a vga-t együtt, olyan 8-9 hó garival... most ez nekem ért annyit, mint egy antituning microlap, ezzel legalább normálisan lehet tuningolni, a vga-n meg van dvi+tvout..jah és műxik a hw-s tűzfal is..valszeg tanfolyamon voltak az nv progizói
de ugyanez vontakozik msi-re, gigára, meg még sorolhatnám.. viszont ott a jó kis biostar, aki szintén gyárt vga-t is, és mégis meg tudja csinálni tuningosra biost