- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
válasz
the_stig
üzenetére
Nekem is ez a lap van és nekem felment a hozzá adott és a leöltött legújabb catalyst is. Megy neki a HD film is izomból, de nem mindegy melyik. Ez a int.HD3200-as csak UVD+-os ezért a nagyon erősen kódolt 1080p-s mkv-kat már nem tudja gyorsítani. UVD2.2-esnek kellene lennie hogy tudja, de olyan igp meg még nincs. Majd lesz jövőre a 880G.
Na meg nem mindegy hogyan és mivel akarod lejátszani. Az ffdshow-t felejtsd el. Neked az MPC-HC kell és a beépített codec-jei, de nem csak úgy hanem jól beállítva. Na meg az sem mindegy hogy Vista-e vagy XP! Sok mindentől függ a hw-es HD play ezért azt ajánlom annak aki nem akar sokat vacakolni vele hogy vegyen inkább egy X2 5000+ -ost mert az is megoldja izomból
Most látom csak! Miért tűnt el a topiknévből az AM3? Lett külön topikja? Miért nem volt jó hogy ezt bővítettük? Fel nem vágom az ereimet meg nem megyek a Tiszának-Dunának emiatt csak...
szerk.: megtaláltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos autók - motorok
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Építő/felújító topik
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- 2026.07.23-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest