Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Azonnali navigációs kérdések órája
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czibu
tag
Nemigazán találtam hozzá átalakítantyút USB-re, me' ps2-es, és dobozban pl nem volt ilyen. Ha ki van lőve a gép, és amiko bedugom a helyére, akko egy pillanatra felvillannak a ledek, de nem sikerült úgy belőni, hogy utánna is jólegyen. megpróbálom átbombázni a csatlakozót, kicsit ''megfeszegetni''
hogy szorosabban illeszkedjen.
SP1-es XP-t feltoltam, telepitettem a legfrissebb mcp55 drivert, és újrainditás után az egér is megszűnt létezni. Kénytelen vagyok drivercd ről telepitgeni a régebbieket. Most vagy sz@rt fogtam ki, vagy nem tom, de elég nagy csalódást okozott nekem eddig ez az új lap.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GIGABYTE GA-78LMT-S2P+FX4100 proci+8 gb ddr3
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI PRO X870-P WIFI
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

hogy szorosabban illeszkedjen.