- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czibu
tag
Nemigazán találtam hozzá átalakítantyút USB-re, me' ps2-es, és dobozban pl nem volt ilyen. Ha ki van lőve a gép, és amiko bedugom a helyére, akko egy pillanatra felvillannak a ledek, de nem sikerült úgy belőni, hogy utánna is jólegyen. megpróbálom átbombázni a csatlakozót, kicsit ''megfeszegetni''
hogy szorosabban illeszkedjen.
SP1-es XP-t feltoltam, telepitettem a legfrissebb mcp55 drivert, és újrainditás után az egér is megszűnt létezni. Kénytelen vagyok drivercd ről telepitgeni a régebbieket. Most vagy sz@rt fogtam ki, vagy nem tom, de elég nagy csalódást okozott nekem eddig ez az új lap. -
Czibu
tag
Biosba benvan lőve usb. mx518-at megtalálja, de a ps2-es Genius bill-t nem találja. Volt egy régebbi Genius bill, azt is látta, csak ezt az egy fajtát nem. Mióta megvan ez a k9n, csak a baj van vele
Vista is kékhalállal indul, be se lép. erre tipp esetleg? memók 737en4-4-4-12. Minden más többnyire megy. -
Czibu
tag
Észrevettem még valamit a MSI k9n -el kapcsolatban. Kaptam egy Genius kb-21e (ps2) multimédiás klaviatúrát, és az istenért se ''látja'' a gép. Se bootoláskor, se windows közben. Ha visszateszem a régit, Compaq-t, vagy egy régebbi genius billy-t, simán megy minden. Mi lehet a baja ewel a klaviatúrával a lapnak?
Előre írtam pár választ: - Igen, jó helyre dugtam a gépben. - másik gépen (régebbi athlonxp konfig) kipróbáltam, ott működött. -
Czibu
tag
valszeg sikerált rájönni, kicsit átrendeztem a kábeleket, meg a jumpereket, és valszeg itt volt a hiba, mert 4 jumper van ezen a vackon, a szokásos MA,SL,CL, és elé bevágva egy DMA jumper, dobozon persze semmi utalás, hogy melyik - mi.
cúna dzsámper! -
Czibu
tag
Hi! volna egy kis problémám a gépsárkánnyal. Egy-két dolgot amikor fel szeretnék telepíteni, kikapcsol a gép, de úgy hogy be se lehet kapcsolni gombal. ilyenkor kihúzom, 1-2 pillanatra a falból és utánna megy.
Eddig ezeknél fordult elő: Steam-HL2 cd#2, Webkamera CD. Mindegyik esetben DVD-romról szeretném telepíteni, de megáll(kikapcsol)
(Főbb jellemzők: MSI K9n SLi Plat, 4200x2, 2gb Geil 6400UDC, Enermax465W, Plextor716A)
Tuning nincs. Bios frisi volt. -
-
Czibu
tag
Sziasztok!
Volna egy két problémám, kérdésem.
MSI k9n sli platinum lapról van szó.
Chipset hűtés. Egy hosszúkás borda van rajta, a szélén két műanyag bütyökkel van lefogatva a deszkára. Beszereléskor nem figyeltem, hogy van-e esetleg a chipset két sarkánál is 1-1 lyuk, nem csak a téglatest alakú borda másik felén. (a képen sajnos nem látszik)
aki megfigyelte, pls válaszoljon erre a kérdésre.
Képek:
- [link]
- [link]
- [link]
Más: még mindig ez a lap.
Bios update... bootolok cd-ről, parancssor, winyón megkeres bios (ami official oldalon van. v130)
indítom flash progit, és gép tol egy resit magának és zenebootol be előről.
megoldást tud valaki erre? így elég nehéz biost uppolni, ha újrainditja a flash a rendszert. -
Czibu
tag
Sziasztok! Én is most szeretnék egyet váltani gyorsan, MSI K9N Ultra(vagy Platinum)-ra gondoltam, eddig k8n diamond- om van/volt. Viszont a tápom az még 20 tűs. Az nem zavar be ilyen lapoknál, vagy számít valamennyit ezeknél a 24-tűseknél? Most Enermax 465W-os táp van.
Procinak X2.4200+ gondoltam,
ramnak pedig, Crosair Twinx 2048mb ddr2 800mhz kit(80k)
(vagy elég a 675mhz)-es is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- Arena Breakout: Infinite
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Asrock B760M PRO RS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged