Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gyuri27

félisten

válasz Oliverda #10619 üzenetére

32 évvel asszonnyal gyerekkel talán igen. A szemejeskedést te erőltetted. Értsd már meg. Mint egy hülyének (többször). Tehát aki fölényeskedett te voltál. Erre mondtam, hogy ezt nem engedheted meg magadnak. Ekkor jöttél, okosan , hogy mindent nem tesztelhetnek. Egen. 2-3 hónap alatt nem mindent nem lehet tesztelni hanem semmit (szvsz félév alatt sem).
    Azért mert nem értek a programozáshoz és hasonlókhoz mint felhasználó lehet véleményem. Ehhez jön még a zsebem véleménye és készvan az user. Da ahogy nézem ide zömöben userek írnak. A te érveid szerint egy átlag usernek nincs rálátása semmire. Ugye a biosra csak a programozók érthetnek és szólhanak hozzá. Szerinted. De megsugom az userek 90%-t nem érdekli mi mozgatja. Viszont jobban érdekli őket, hogy müködjön! Jól!
    Érdekes a PH-n sokkal több nálam okosabb és értőbb van nálam. Pl daa-raa. Egyszer nem veszekedtünk. Vagy rover, vele sem. Tehát a hiba nem csak az én készülékemben van.
    De láthatja mindenki nem vagyok szándékosan rossz indulatú. Tehát a sértések miatt elnézésed kérem!

diablo1984: tudod mi a szar az egészben. Ha még garis alap és már nem úgy müködik ahogy kell. Tehát a nyomi gyártó az élet cikluson belül se tartja karban a dolgait. Ill ne kelljen már még egy vasat venni, hogy ha az egyikken nem megy mennyjen a másikon. Igen már rég kibeszéltük a nv hiányosságait. De ez nem mentség semmire. Fizettél érte? Igen. Szar? Igen. Akkor veszel másikat? Szóval ez a lol az egészben. Abban is lehet igazad, hogy van az én lapomban is van ami rossz. Akkor lekapom a sappirét a 10 körméről. Amiatt amit az előbb irtam.

Új hozzászólás Aktív témák