- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nem lesz Xiaomi 16
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Oliverda #10619 üzenetére
32 évvel asszonnyal gyerekkel talán igen. A szemejeskedést te erőltetted. Értsd már meg. Mint egy hülyének (többször). Tehát aki fölényeskedett te voltál. Erre mondtam, hogy ezt nem engedheted meg magadnak. Ekkor jöttél, okosan , hogy mindent nem tesztelhetnek. Egen. 2-3 hónap alatt nem mindent nem lehet tesztelni hanem semmit (szvsz félév alatt sem).
Azért mert nem értek a programozáshoz és hasonlókhoz mint felhasználó lehet véleményem. Ehhez jön még a zsebem véleménye és készvan az user. Da ahogy nézem ide zömöben userek írnak. A te érveid szerint egy átlag usernek nincs rálátása semmire. Ugye a biosra csak a programozók érthetnek és szólhanak hozzá. Szerinted. De megsugom az userek 90%-t nem érdekli mi mozgatja. Viszont jobban érdekli őket, hogy müködjön! Jól!
Érdekes a PH-n sokkal több nálam okosabb és értőbb van nálam. Pl daa-raa. Egyszer nem veszekedtünk. Vagy rover, vele sem. Tehát a hiba nem csak az én készülékemben van.
De láthatja mindenki nem vagyok szándékosan rossz indulatú. Tehát a sértések miatt elnézésed kérem!diablo1984: tudod mi a szar az egészben. Ha még garis alap és már nem úgy müködik ahogy kell. Tehát a nyomi gyártó az élet cikluson belül se tartja karban a dolgait. Ill ne kelljen már még egy vasat venni, hogy ha az egyikken nem megy mennyjen a másikon. Igen már rég kibeszéltük a nv hiányosságait. De ez nem mentség semmire. Fizettél érte? Igen. Szar? Igen. Akkor veszel másikat? Szóval ez a lol az egészben. Abban is lehet igazad, hogy van az én lapomban is van ami rossz. Akkor lekapom a sappirét a 10 körméről. Amiatt amit az előbb irtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest