Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Phobion
addikt
sziasztok
még a játék első mapján tartok, year 1 gamepass már megvan és most ugye a year 2-3 le van árazva, érdemes megvenni ezeket a passokat úgy, hogy még az elején tartok vagy ráér később?
-
Phobion
addikt
Azt olvastam, hog az Amur a legnehezebb map, ezért minél előbb letudnám.
Mikor érdemes és/vagy lehet elkezdeni azt a mapot?
-
Phobion
addikt
Igazából az a bajom, hogy ha nem veszem meg a Tatra DLC-t, akkor el se tudom képzelni, hogy már az első Michigan mappon, hogyan lehet közelekedni a sártengerben és mivel folyamatosan a Tatra-t használom ezért egy kicsit kezd unalmas lenni, szeretnék más gépszörnyekkel is szállítani, menteni, de nagyon lassan jön az XP a fejlődéshez. :/
Na mindegy ez van, türelemmel kell lenni. -
Phobion
addikt
Köszi a válaszokat, érdekes!
Egyelőre még Michigan-nél járok, elég sok a repetitív küldetés. :/ -
Phobion
addikt
Sziasztok
Úgy látom, hogy PS Store-ban most leárazás van a 1-year és társai verzióra. PS5-ön milyen a performance? 60 fps van? PC-n próbáltam, nagyon tetszett, de az öreg vas már nem bírja.
Érdemes amúgy inkább a 2 vagy 3 year editiont megvenni vagy elég a 1-year verzióval kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"