Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Holgi
csendes tag
Úgy néz ki megtaláltam az okát, ami miatt nem tudok a játékban módokat hozzáadni. SnowRunner Mods-mod.io oldalon valami véletlen folytán kétszer vagyok bejelentkezve, két különböző Display name-el, mi ilyenkor a teendő? A játékban használt Display name-et megtartva a másik account -om törlöm?
-
Holgi
csendes tag
Köszönöm amit segítségül írtál, de az adott oldalon (SnowRunner Mods-mod.io) be vagyok jelentkezve, ennek ellenére a játékon belül belépve a mod browserbe, kiválasztom a modot, a subscribe gombra kattintva a következő szöveg jelenik meg (1 mods are loading... ) aztán hosszú ideig (akár fél óráig is!) nem történik semmi. A download completed ablak nem jön be. A régebbi 2 éve feltöltött módok közül pár, nem mindegyik a játékban megjelenik, de a mod browserbe a letöltöttek között nem látja őket.
-
Holgi
csendes tag
A módok telepítésével kapcsolatban Valaki tudna ötletet adni?
-
Holgi
csendes tag
Üdvözlet! Segítségre lenne szükségem. Fél év után ismét elővettem a játékot, és egy elég méretes frissítés után tudtam csak belépni. Ami feltűnt, a módok egy része nem volt elérhető. Próbáltam újra letölteni a játékon belül, de nem jártam sikerrel. Ha valaki tudna ötletet adni mit tegyek, megköszönném!
A játék az EPIC Games felületen van meg, ha belépek a könyvtáramba ez a kép fogad. Én az alap baloldalival lépek be, a jobboldali mi célt szolgál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatta a Panther Lake kiscica verzióját az Intel
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
- Bomba ár! Lenovo Yoga 13W - AMD Ryzen 3 5425U I 8GB I 128SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A játék az EPIC Games felületen van meg, ha belépek a könyvtáramba ez a kép fogad. Én az alap baloldalival lépek be, a jobboldali mi célt szolgál?