Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Már az új Sony mobil színeit is megnézhetjük
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Holgi
csendes tag
Úgy néz ki megtaláltam az okát, ami miatt nem tudok a játékban módokat hozzáadni. SnowRunner Mods-mod.io oldalon valami véletlen folytán kétszer vagyok bejelentkezve, két különböző Display name-el, mi ilyenkor a teendő? A játékban használt Display name-et megtartva a másik account -om törlöm?
-
Holgi
csendes tag
Köszönöm amit segítségül írtál, de az adott oldalon (SnowRunner Mods-mod.io) be vagyok jelentkezve, ennek ellenére a játékon belül belépve a mod browserbe, kiválasztom a modot, a subscribe gombra kattintva a következő szöveg jelenik meg (1 mods are loading... ) aztán hosszú ideig (akár fél óráig is!) nem történik semmi. A download completed ablak nem jön be. A régebbi 2 éve feltöltött módok közül pár, nem mindegyik a játékban megjelenik, de a mod browserbe a letöltöttek között nem látja őket.
-
Holgi
csendes tag
A módok telepítésével kapcsolatban Valaki tudna ötletet adni?
-
Holgi
csendes tag
Üdvözlet! Segítségre lenne szükségem. Fél év után ismét elővettem a játékot, és egy elég méretes frissítés után tudtam csak belépni. Ami feltűnt, a módok egy része nem volt elérhető. Próbáltam újra letölteni a játékon belül, de nem jártam sikerrel. Ha valaki tudna ötletet adni mit tegyek, megköszönném!
A játék az EPIC Games felületen van meg, ha belépek a könyvtáramba ez a kép fogad. Én az alap baloldalival lépek be, a jobboldali mi célt szolgál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- BMW topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Futás, futópályák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Trollok komolyan
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- Bivaly Lenovo Thinkpad T14 gen6 (Magyar Core Ultra 7 265U 32Gb DDR5 1Tb SSD 33 hó GARANCIA)
- LENOVO Thinkpad 65W USB Type-C adapter
- Apple Watch Ultra 1 (49mm) Titán 98% akku 2 szíj EU modell
- Apple Watch Ultra 1 (49 mm) 87 % Dobozos 3 szíj Szép állapot
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A játék az EPIC Games felületen van meg, ha belépek a könyvtáramba ez a kép fogad. Én az alap baloldalival lépek be, a jobboldali mi célt szolgál?