- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Hát, egyelőre nem mertem felhívni az MSt, hogy át tudják e tenni valamilyen formában a vásárlást W10ről XSXre. A látvány pazar azért 75"-on Ambilighttal, de PCn sincs nagy gond. Egyelőre PCn haladok, aztán majd meglátjuk. A kérdésem az lenne, hogy nagyobb küldetéseket eddig nem csináltam, most viszont van egy, ahol pl. 3 térképen át kell majd vándorolni. Ti hogy oldjátok meg a "horror" karavánt?
Én az üzemanyag miatt jelenleg így: Paystar 5600 TS + Log trailer + Voron AE 4380 + 2000 literes üzemanyag trailer (bár Voron helyett lehetne más is, gyakorlatilag szinte az összes megtalálható teherautó megvan és bár tudom, hogy vacakabbak, de jobban csípem az US vonalat. Pl. az 5600 TS elég vicces a 280 literes kis üzemanyag tartályával. Van ennél effektívebb megoldás?

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iPhone 11 64GB Black használt 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest