Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Yettel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xrvman
őstag
Nem megoldhatatlan, meg lehet oldani coop nélkül is, normális hozzá passzoló nagy járgánnyal.
Ám ha nem megy, akkor continue helyett kreálsz egy coopot, és meg lehet oldani. Utána ugyanúgy tudod folytatni, mert a mentés a tied, nálad mentődik, a másik csak besegít, nem mentődik semmi nála. -
CactuS
Arcképgyáros
Én az autókra gerjedek, így igaztából a legeléjtől az volt a cél számomra, hogy a nagy részét összeharácsoljam. Mondjuk ezért szívtam is, mert kb. miután megvolt a tayga 6436, utána egyből mentem az F750-ért, ami talán az egyik legkeményebb map, ott azért volt szívás rendesen, majd utána a zikz 605rnél is anyáztam pár órát.
Azóta elkezdtem az alap mappot kipucolni, viszont nem is használom mindig a legjobb gépeket, főleg az első 1-2 mapon elég az alap, vagy a Tayga 6436. Szóval nincs kötöttség, ha már herótod van egy maptól, akkor irány a másik, vagy ha épp ki akarsz szedni egy jó járgányt. -
CactuS
Arcképgyáros
Én anno az egészet behúztam, de alapvetően szerintem az alapjáték és a year 1 is bőven ad teendőket és vannak ott is nagyon jó teherautók, amikkel lehet haladni. Nem az van, hogy csak a legújabbak a legjobbak. Teljesítmény passz, nekem PCn van, illetve boxon GPUban - utóbbival nincs teljesítmény gond, de az year 3 legutolsó mapján azt hiszem akadnak bugok -.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- VR topik
- Mikrotik routerek
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws V 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL38 - 120 hó garancia
- G.SKILL 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Trident Z RGB Neo - 99 hó garancia - Bontatlan
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Renegade Black - 12 hó garancia
- Macbook Magsafe 2 60W Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azóta elkezdtem az alap mappot kipucolni, viszont nem is használom mindig a legjobb gépeket, főleg az első 1-2 mapon elég az alap, vagy a Tayga 6436. Szóval nincs kötöttség, ha már herótod van egy maptól, akkor irány a másik, vagy ha épp ki akarsz szedni egy jó járgányt.