Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
-
copass
veterán
kasperskynek van gaming módja ami automatikus, tehát nem zavarja meg a játékokat.
elég sok játékkal játszok online és tesztelek is, nem volt probléma soha vele.
minden bizonnyal a tűzfalnál van a gond, azt alaphelyzetbe kell állítani, akkor újra megfogja kérdezni a hozzáférési engedélyeket. -
Arról külön videót lehetne csinálni hogy mit hogy tud csinálni.
Amúgy ez egy vontató és ráadásul high road gumik vannak rajta de azért nekem így is tetszik.Még a year pass 1et sem vettem meg. Van most mit játszani, csak ez most akciósabb mint szokott és gondoltam elrakom későbbre mikor megint olyan időszak lesz hogy elvagyok egy ilyen játékkal.
-
lanszelot
addikt
Hello,
A gond az, hogy a MSstore mentése nem tudom hol van.
C:\Users\ [USERNAME]\Documents\My Games\SnowRunnerBeta
Egy ilyet hoz létre, de ott nincs játék mentés a storage-ban.
Ez a bajom, hogy fogalmam sincs hova ment, mert ha kihúzom a net kábelt, és törlöm azt a teljes könyvtárat /SnowRunnerBeta/, akkor is megmarad a mentés.
Tehát nem oda menti. De sehol se találom hova menti. -
centrino
aktív tag
Scout: Hellion
Crane+Sideboard bed+Trailer: Azov Iceberg
4 Cargo vagy Long logs: Twice Twin Steer
2 medium logs: Pacific P12W Orca
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged