Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- VoLTE/VoWiFi
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weor
tag
Igen, ez jó kis mod, a Spintiresben jó sokszor kellett használnom a freecam opciót

Amibe belefutottam a Smithville Dam pályán, hogy Gameplus módban a Repair Zone nem működik. Ahogy olvasgattam fórumokat, csak Hard Mode-ban működik rendesen.
Ez igaz?

Nem lehet valahogy működésre bírni anélkül, hogy a mentésemet átkonvertálnám Hard Mode-ba?
-
Gyöször
senior tag
Nincs köze hozzá, mert nem szoktam letenni tálcára.
Olyan mintha a kormányaink pedálja mondjuk két bit vagy bájt között "rezegne" és akkor nem engedi az egeret használni, mert ha a kormányt mozdítjuk, az élvez prioritást.. tehát mindkét gépünkön egyformán idegesítő. És minden egyes function belépéskor, ez így agyrém is lehetne, de nem úgy fogjuk fel. Mostanában jöttem rá, hogyha megtekergetem a kormányt mikor már beléptem a function menübe, akkor enged kattintani az ikonokra.
És természetesen nem azért van, mert az egérrel nézelődős módban maradnék.A másik a nézelődős mód. Kívülről nézem a teherautóm, és minden egyes kanyarodás után fordítanom kell egérrel a képen, hogy pont hátulról lássam, mert egy kicsit elmegy a nézet.
Van erre valami opció a menüben? Steamesek a játékok egyébként.
-
CactuS
Arcképgyáros
Végül megoldódott máshogy, de köszönöm neked is a tippet.
Mai nap eredményes volt:
Tudom nem nagy kaland az első 4 map, de kb. fél éve nem gondoltam volna, hogy egyáltalán elkezdem, miután elkezdtem nem gondoltam, hogy ennyire beszippant, azt meg főleg nem, hogy maxolni fogok bármit is, annyira nem jellemző rám.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix G18 Gamer laptop , i9 14900HX , 16GB DDR5 , 2K 240HZ , RTX 4060
- 30000 forint értékű H&M utalvány
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- KFA2 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Mac Studio M2 Max 12/30 mag, 32GB RAM, 512GB SSD - 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest