- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Óriásakkus telefon jöhet a Vivotól is
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fant0mi
őstag
Multiban ha megyek máshoz, vihetem a saját járműveim, amik nincsenek épp kint a saját világomban térképen. De ha kilépek, eltűnnek a host mapjáról azonnal. Ezért nem szoktam a saját járműveim máshoz vinni. A host mapján a host adjon nekem kocsit, így ha megszakad a kapcsolat, nincs nagy baj.
Feladatra mindenki megkapja a pénzt meg a pontot. De csak a hostnál teljesül a feladat.
Upgradet mindenki megkapja aki abban a multiban van éppen, és kint van a térképen (nem épp a garázsban hesszel).
Felfedezett ajándék járművet csak a host kapja meg, a többi résztvevőnél csak unlockolódik, megveheti a saját világában pénzért.Nincsenek tele a fórumok xbox snowrunner multiplayer gondokkal, lehet csak mi szívunk vele haverral.
Kipróbálhatjuk a multit majd valamikor alkalmas időben

Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest