- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Azért volt L- fokozatban, mert annyira billegett szerencsétlen, hogy máshogy nem mertem vinni.
Nekem sikerült tegnap este a Smithville Damben a quarryban elakadni egy 8-as póttal, vinni akartam egy halom cementet. Hát, a vége az lett, hogy próbáltam sugár irányban kirángatni, de még a 605R sem tudta felhúzni az utolsó, majd visszaborult a trailer. És mivel a daru nem tudta megfogni a trailert (nem értzem miért?), így egy darabig próbáltam vonszolni (egészen a trailer store-ig), majd töröltem. De jól elszórakoztam egy ~1,5 órát mire eltakarítottam mindent. 
Phobion: Trükközni tudsz soloban is, mert pl. ha húzol egy teharautót, akkor az is tolja neki. Én se multiztam még, de szoktam csinálni ilyen "halálkaraván" szerű dolgokat simán vontatva egymást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- AliExpress tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- 3D nyomtatás
- Eredeti játékok OFF topik
- Elden Ring
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem sikerült tegnap este a Smithville Damben a quarryban elakadni egy 8-as póttal, vinni akartam egy halom cementet. Hát, a vége az lett, hogy próbáltam sugár irányban kirángatni, de még a 605R sem tudta felhúzni az utolsó, majd visszaborult a trailer. És mivel a daru nem tudta megfogni a trailert (nem értzem miért?), így egy darabig próbáltam vonszolni (egészen a trailer store-ig), majd töröltem. De jól elszórakoztam egy ~1,5 órát mire eltakarítottam mindent.