- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
Aktív témák
-
azzio
aktív tag
Eleinte én az smtp.eggdrop.hu szervert használtam a kimenő levelekhez, amit elsősorban a gprs-t használóknak találtak ki. De néha vannak vele problémák, úgyhogy feltelepítettem az Argosoft Mail Servert, ami nem nehéz, az egyetlen fontos beállítani való dolog a vodafone DNS-szerverének az ip-címe, ami 10.250.5.1.
Ennyi. Aztán hagyni kell futni, nem zabálja különösebben az erőforrásokat, úgyhogy elfér. Ha valami nem sikerül, amjd még benézek ide, és szívesen segítek. -
Geller
tag
Segitsegre lenne szuksegem. A kovetkezo a bibi:
Adott ugye a voda gprs.
Nem rossz, de sajna a hatranya az, hogy smtp-t csak a vodafon mail domain-es tagoknak ad.En tegyuk fel freemailes vagyok, tehat ez nekem nem ok.
Szerettem volna felrakni az argosoft mail servert, kertem is segitseget, de senki nem segitett.
Ha valakinek lenne valami epito jellegu otlene, megkoszonnem.
Thx:
Geller
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest