- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaygab
tag
Van egy U80-as okosórám, ami ebayről származik, magyar nyelvet tudja, nem tudom klón vagy nem klón..
Van benne két QR kód, ami két különböző alkalmazást tartalmaz google playen.
Mindkettőt kipróbáltam, de az a problámám, hogy szinkronizáció után betölti a komplett névjegyzéket, viszont bármelyik névre bökök rá, teljesen más névhez tartozó "ablakot" nyit meg utána.
Tehát fel szeretném hívni pl: Apámat és amikor rámegyek a névre, beadja mondjuk Kiss Pista ismerősömet .
Ugyanígy minden névhez más-más információ párosul. Véletlenül sem azt nyitja meg, akit szeretnék hívni.
Ha a fogadott / nem fogadott/ tárcsázott hívásokban vagyok, akkor onnan tudom azt hívni akit szeretnék (ott működik rendesen), de ott meg nem minden nevet ír ki, van hogy csak a telefonszámot.
Megoldást tudtok erre? Találkoztatok ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Energiaital topic
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Metal topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest