- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rexing13
csendes tag
válasz
Colonel993 #103 üzenetére
Köszi az ötletet közel 15 különböző appot kiprobáltam és egyiknél sem volt eredmény.
-
rexing13
csendes tag
válasz
Colonel993 #101 üzenetére
szia !
Köszi a kifejtést csak az SMS jön át nekem a telefonra így amit te példával is szemléltettél ez a funkciót nem tudtam elő idézni az órán. Köszi azért hogy megpróbáltál "segíteni " de nem nagyon tudtál. -
rexing13
csendes tag
válasz
Colonel993 #96 üzenetére
Köszi a választ de ezt most kicsit nem értem lehet hogy hülye vagyok vagy kezdő de kifejtenéd konkrétabban.
köszi -
rexing13
csendes tag
Sziasztok!
Pár kérdésem lenne még az U8.al kapcsolatban.
hogyan lehet, hogy ha viber ,skype üzenetet kapok akkor azt is megjelenítse vagy jelezze,
Minden segítség jól jönne.
Tudom, hogy nem ide tartozik de segítség kéne hogy találjak olyan eszközt ami
minden értesítést továbbit gond nélkül nem szükséges hogy beszélni tudjak rajta de ami jó volna hogy tudjon minden típusú értesítést továbbítás (messenger , viber skype,hangouts,) kommunikáljon Sony z2 vel jelezze a a hívást de ne ott beszéljek vele de feltudjam venni fitnesz része is jó volna ha továbbítaná a telora.
Valakinek valamilyen ötlet jól jönne.
köszi -
rexing13
csendes tag
ma már sikerült párszor csatlakoztatni de a telon csak ugy jelentkezik hogy (nincs adathordozo) ilyennkor.
Az ora jelez hogy hívásvan de nem reagál a semmire . valami ötlet ?
köszi -
rexing13
csendes tag
sziasztok!
Kaptam egy u 8 órát de a sony z2 teloval men nagyon marad kapcsolatban. melyik appot érdemes letölteni mert egy csomot kiprobáltam már . Alli -ról rendeltem igy valószinű nem eredeti
Köszi a segitséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- PlayStation 1 / 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Battlefield 6
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest