Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zora83
csendes tag
válasz
rexing13 #104 üzenetére
Sziasztok!
Végig olvastam a fórumot ezért gondoltam megosztom veletek, valakinek még hasznos lehet.
Nem tudom pontosan, hogy U8 vagy csak klón az órám, a Shell kúton vettem akciósan. Szenvedtem az appokkal, de a Mediatec SmartDevice-el tökéletesen kommunikál a telefonom és az óra, minden funkció üzemel, a rezgés is, és a kamera is. Sony Xperia Z2 5.1.1 + U8 Smartwach. -
Colonel993
senior tag
Értesítés "ismétlő" !
Megmukkan a telefonod, mert a Kalányos Pikacsu bejelölt ismerősnek, és kapsz is egy értesítő cuccot a felső értesítő sorra.
Ezzel egy időben, megmukkan ugyanígy az óra, és feldob egy kis ablakocskát azzal a tartalommal amit az értesítőben láthatsz... azaz ismétli/másolja/továbbítja az értesítést...
Te meg azután az órán rányomsz, hogy Delete, aztán végül a telefont előveszed és Kalános Pikacsut letíltod a búsba mert nem vagy rasszista, de ez azé nem kell nah...
Ugyan ezt minden mással ami küld értesítést, a közösségi kommunikációs felületektől, a rendszer értesítéseken át egészen a random hülye játék SPAM-ekig minden, ami csak értesítő sávba bedob neked akármit.
Emellett még persze működő óra, meg rezeg ha 10 méternél távolabb van a telefonod... ami már édes kevés ha ellopták, de ha ott felejtetted lakásban vagy egy pub-ból kifelé tántorogva akkor még van esély.
Az ébresztőóra funkció a BEST... a X@R is kivibrálja belőled reggel a karodon... (legalább is az enyém...)Remélem talán így érhető(bb) voltam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xbox tulajok OFF topicja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Óra topik
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest