Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- MIUI / HyperOS topik
- Netfone
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
Aktív témák
-
lloydp
csendes tag
Udv
A problemam a kovetkezo: ugye adott a monitor, amin ugye lehetoseg van egy auto gomb al beallitani a kepet. Nekem ezt redszeresen csinalja, csakhogy magatol. Visszavittem a monitort a boltba ahol vettem, de ott 2 napig tokeletesen ment. Ezutan haverom is nyustolte 1 napig, de nala sem jelentkezett a problema. Gondoltam akkor nem a monditor a ludas, igy megvolt a driver csere ami nem segitett, ezutan a win reinstall. Sajnos ezutan is csinalta, ezert szereztem egy masik VGA-t es kiprobaltam azzal, de az eredmeny u.az volt.
Remelem valaki talalkozott mar hasonlo problemaval es tud segiteni.
Amugy ez mar cseremonitor, mert az elso amit vettem, a brightness-t allitotta magatol, visszavittem es azt ki is csereltek. Az egy honapig birta, ahelyett kaptam ezt ami ugye uj volt.
Egy ev utan mostanaban kezdte el csinalni. Igazabol lovesem sincs mi lehet. Egy even keresztul tokeletesen mukodott, mostmeg rajott.
Elore is koszonom a segitseget.
Aktív témák
- 2db Odyssey G5 ívelt 165Hz és ívelt 144Hz Monitor, és HUANUO dupla monitor kar 13 32", VESA
- LG 28MQ780 27,6 16:18 DualUp monitor Ergo talppal és USB Type-C csatlakozással
- LG UltraWide 29WQ600-W
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest