Hirdetés
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Loretto
veterán
Rover vázolta a lehetőségeket, hova lehetn e ezzela kérdéssel fordulni, válassz tetszés szerint.
-
Rover623
félisten
A problámád nagy valószínűséggel nem gyártó/típusspecifikus...ezért az önálló topic nem igazán indokolt.
Samsung monitorok.
Monitor problémák.
Kérdéseddel fáradj át ezek közül vmelyikbe... -
lloydp
csendes tag
Udv
A problemam a kovetkezo: ugye adott a monitor, amin ugye lehetoseg van egy auto gomb al beallitani a kepet. Nekem ezt redszeresen csinalja, csakhogy magatol. Visszavittem a monitort a boltba ahol vettem, de ott 2 napig tokeletesen ment. Ezutan haverom is nyustolte 1 napig, de nala sem jelentkezett a problema. Gondoltam akkor nem a monditor a ludas, igy megvolt a driver csere ami nem segitett, ezutan a win reinstall. Sajnos ezutan is csinalta, ezert szereztem egy masik VGA-t es kiprobaltam azzal, de az eredmeny u.az volt.
Remelem valaki talalkozott mar hasonlo problemaval es tud segiteni.
Amugy ez mar cseremonitor, mert az elso amit vettem, a brightness-t allitotta magatol, visszavittem es azt ki is csereltek. Az egy honapig birta, ahelyett kaptam ezt ami ugye uj volt.
Egy ev utan mostanaban kezdte el csinalni. Igazabol lovesem sincs mi lehet. Egy even keresztul tokeletesen mukodott, mostmeg rajott.
Elore is koszonom a segitseget.
Aktív témák
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Robotporszívók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest